GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

SOS piele uscată: O soluţie de la Numismed

Să vă explic care-i treaba cu Numismed şi pielea uscată. Dincolo de nenumărate stresuri cu lucruri pe care trebuie să le fac repede, cât se poate de repede, şi cât mai bine, s-au acumulat pe capul meu şi vreo trei-patru kilograme de care vreau să scap şi o piele destul de agresată de frig.

Şi chiar dacă am fentat o iarnă, căci am petrecut-o în Lisabona, unde temperatura nu a coborât decât de vreo câteva ori sub 15 grade Celsius, odată ce am ajuns înapoi în ţară, s-a rupt armonia. Ca să vă traduc, de unde în Lisabona nu am ştiut ce înseamnă piele uscată, mi-am amintit în Bucureşti, încă din primele zile ale revenirii mele.

De la Numismed am primit câteva produse şi mi-am amintit de un fost coleg, care, în urmă cu vreo opt ani, aporape că a făcut atac cerebral, când i-am spus că nu ştiu ce e aia urea şi la ce foloseşte. “Tu, fată, tu, urea e soluţia pentru orice” şi m-a trimis să-mi cumpăr nu ştiu ce cremă cu urea, ca să scap de toate problemele din viaţa mea :)).

Ei bine, după ce am folosit câteva produse cu acest ingredient-minune, am înţeles şi câtă dreptate avea colegul. Şi m-am bucurat mult când am primit astăzi câteva produse din gama numis®med UREA şi abia aştept să văd ce pot face. Gama e dezvoltată în cooperare cu dermatologi, pentru cei ce au o piele uscată și foarte uscată, incluzându-i, desigur, pe cei cu neurodermatită, condiții diabetice sau psoriazis. Eu o să testez, în perioada următoare, după cum urmează:

  • Balsam reparator pentru mâini 10% Urea, 75ml: eficient în îngrijirea, hidratarea și protejarea pielii uscate și dure a mâinilor;
  • Unguent pentru călcâie crăpate 25% Urea, 50ml: acționează ca un pansament pentru călcâiele crăpate și bătătorite, prevenind infecțiile și crăpăturile;
  • Loțiune corp 5% Urea respectiv Lapte de corp 10% Urea 300ml: oferă hidratare intensă și îngrijire pentru pielea extrem de uscată, ale cărei descuamări provoacă mâncărime;
  • Șampon 5% UREA, 200 ml: curăță cu delicatețe și protejează scalpul extrem de uscat, ce prezintă mâncărimi precum și părul dificil și fin

Însă, dacă v-am trezit interesul aşa cum mi-au trezit mie produsele astea, trebuie să ştiţi că în gamă există şi Gel de duș 5% Urea, Balsam pentru picioare 10% Urea, Gel curățare pentru față&corp 5% Urea, Cremă de zi 5% UREA + Hyaluronic Acid, Cremă de noapte 5% UREA + Hyaluronic Acid şi Mască pentru curățare intensă și Mască hidratantă 5% UREA. Produsele se găsesc în farmacii şi în magazinele online.

Kisses and hugs! Să fiţi frumoşi!

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu