E OK să fii totally nude: Jessica

Nu, să ne-nţelegem: nu genul ăla de totally nude. Nu că ăla ar fi ceva greşit, dimpotrivă :)). Doar că mă refer acum la altceva; şi nu la un nude, ci la cinci. Cinci nuanţe de ojă Jessica, toate naturale.

Eu am manichiura cu gel de multă vreme, însă tot nu m-am putut abţine să le încerc, aşa că le-am folosit la pedichiură, iar mama pot să spun că a abuzat de ele. Sunt, într-adevăr, nişte nuanţe extrem de frumoase. Au o rezistenţă foarte bună, se aplică foarte uşor şi nu lasă dâre (cum multe dintre nuanţele deschise fac) şi au o uscare destul de rapidă.

Dacă vă plac nuanţele simple, dar de efect, nuanţele acestea nude de la Jessica o să vă încânte.

nude jessica

Nuanţele sunt, de la stânga la dreapta: Tease, Naked Contours, Bare It All, Exposed, Simply Sexy, Nude Thrills. Dintre cele şase, Exposed şi Nude Thrills au particule de sclipici, restul fiind simple.

Dacă sunteţi în căutarea unor lacuri de unghii potrivite pentru orice ocazie, eu zic să nuanţele acestea de la Jessica sunt perfecte. Mai ales că numai poimâine nu e toamnă 🙂

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu