Noutățile DOVE: răsfățuri fine cu magnolie, fistic, cocos și iasomie

Vineri, am avut o surpriză tare frumoasă, pe care v-o arătam pe Instagram:

dove magnolia
Noutățile Dove, gelul de duș Purely Pampering cu magnolie și fistic și săpunul-cremă cu lapte de cocos și iasomie, alături de o frumoasă magnolie, pe care abia aștept să o plantez

Magnolia e o minune de plăntuță, mi-e tare dragă și pentru că toate plantele mele sunt într-o stare nu tocmai bună, din pricina dăunătorilor, pe asta mică n-am mai scos-o pe balcon, ci am lăsat-o în casă, unde se pare că-i place tare mult.

Ideea celor de la DOVE mi s-a părut tare simpatică, au ales să comunice astfel că s-au lansat două variante de produs în gama de îngrijire a corpului Dove Purely Pampering: gelul de duș Dove Pistachio Cream & Magnolia și săpunul-cremă Dove Coconut Milk & Jasmine.

Gelul de duş Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, te învăluie într-o spumă cremoasă ce-ți răsfață simțurile. Formula cu Nutrium Moisture, un amestec unic de agenți de hidratare şi lipide proprii pielii, îți îngrijește și îți hidratează pielea în profunzime, chiar în timpul duşului.

Săpunul-cremă Dove Purely Pampering Coconut Milk & Jasmine conține o pătrime cremă hidratantă şi lapte de cocos pentru o piele hidratată şi catifelată. Parfumul delicat de iasomie îți oferă o senzație plăcută de relaxare.

Eu le-am folosit peste weekend, am mereu în baie un gel de duș Dove, îmi place mult pentru că-mi lasă pielea hidratată și le folosesc în special când vreau să mă răsfăț, să mă relaxez.

Ați încercat noile produse? Cum vi se par? 

4 comentarii

  1. Ce frumos :X Dove sunt preferatale mele, trebuie sa incerc si varianta asta.

    Te pup

    miu-miu.ro

  2. Gelul de dus inca nu l-am incercat, dar imi doresc f. tare.
    Sapunul il folosesc de o saptamana. Miroase minunat, e catifelat si parfumeaza discret baia doar stand in savoniera. L-am folosit si pe fata si e delicat, nu ma tine tenul de la el si nici nu mi-a provocat aparitia de cosuri – de care ma temeam din pricina uleiului de cocos.

  3. Cred că săpunul cu lapte de cocos și iasomie miroase delicios.Trebuie să îl caut prin magazine, mai ales că Dove nu m-a dezamăgit niciodată!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.