Noutăți hot, la The Body Shop

Am un zâmbet tembel pe față, chiar dacă mă cam prăbușesc de oboseală. Dar am un zâmbet de-a dreptul tâmp, azi toată lumea m-a întrebat de ce zâmbesc. Ei, bine, nu despre asta vreau să vă povestesc. Obosită sau nu, sunt pre fane noutățile The Body Shop ca să nu vă povestesc puțin despre ele.

Cu ce altceva aș putea începe decât cu un nou parfum în colecția de moscuri –  Black Musk, un parfum sofisticat și senzual oriental, pe care abia aștept să îl adulmec.

the-body-shop-BLACK-MUSK_EAU-DE-PARFUM the-body-shop-FRESH-NUDE-FOUNDATION-Atlas-Dune-045

Tot nouă e și colecția de fonduri de ten Fresh Nude Foundations (prețul lor va fi 84 lei) și Shade Adjusting Drops, picături pentru găsirea nuanței perfecte de fond de ten (prețul lor va fi 83 lei). the-body-shop-Shade-Adjusting-Drops--Lightening-2
Acestea din urmă sunt ideale pentru a crea nuanța perfectă de fond de ten, dacă ai pe raft unul într-o culoare prea deschisă sau prea închisă. În plus, vorbim de 7000 tipuri diferite de ten, în toată lumea asta… Cele opt nuanțe semi-mate disponibile în România, sunt inspirate de natură, într-un spectru larg, de la cele mai deschise – Kyoto Blossom, la cele medii – Sahara Light spre cele mai închise –Atlas Dune.

Habar n-am când o să am timp să trec printr-un magazin The Body Shop, dar abia aștept să descopăr noutățile.

În plus, toamna aceasta e plină de noutăți de beauty, așa că e timpul pentru un wishlist :)

Să fiți frumoase! Vă pup!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.