Noutăți Bioten: produse de încercat

De elmiplant îmi amintesc din studenție. Atunci am descoperit primele produse, pe rafturile unui supermarket autohton, care supraviețuiește si azi, în ciuda invaziei de rețele care mai de care mai “internaționale”. Ei bine, Bioten, brandul de îngrijire care are aceeași creatoare ca și elmiplant se relansează.

Acum cu un aspect mai proaspăt şi modern, brandul rămâne fidel filosofiei sale şi ingredientelor naturale precum mierea şi lăptişorul de matcă. Ambalajele păstrează linia tradițională, dar au un nou design, mai atrăgător prin culori intense şi prin poziționarea în prim-plan a ingredientelor naturale principale conținute de fiecare produs. Din dorința de a oferi cele mai eficiente produse de îngrijire, Bioten îmbunătățeşte formulele cu noi ingrediente specifice nevoilor fiecărui tip de ten.

Odată cu schimbarea „hainelor”, Bioten lansează laptele demachiant cu uleiuri prețioase pentru ten normal şi mixt, care a fost special conceput pentru nevoile tenului normal şi mixt și care are o acțiune blândă şi curăță eficient pielea de impurități, datorită combinației de miere şi uleiuri prețioase.

Ce mai găsiți, de la Bioten? Păi, laptele demachiant şi loțiunea tonică (fiecare la 200 ml și la 10,30 lei) pentru ten uscat şi sensibil, produse ce combină mierea de albine cu puterea gălbenelelor pentur a revitaliza și a da tenului starea de confort.

Laptele demachiant curăță delicat pielea de orice urmă de machiaj şi de impurități, lăsând-o fină şi pregătită pentru următorii paşi ai ritualului de îngrijire. Loțiunea tonică reprezintă al doilea pas către un ten impecabil, strălucind de sănătate, şi are rolul de a îndepărta orice impuritate, incluzând curățarea pieleii de urmele de demachiant. Revitalizează, redă prospețimea tenului şi închide porii.

Printre produusele Bioten găsiți și laptele demachiant (200 ml, 10.30 lei) şi loțiunea tonică (200 ml, 10.30 lei) pentru ten normal şi mixt, precum și gelul de curățare pentru ten normal şi mixt, 150 ml, 10.25 lei

Gelul de curățare Bioten cu miere şi cimbrişor e recomandat celor ce au ten normal şi mixt, curăță delicat pielea şi o împrospătează de la primul contact. Mierea are o acțiune antioxidantă şi tonică, iar cimbrişorul purifică şi reîmprospătează pielea. Are o formulă blândă şi fără săpun.

Crema exfoliantă pentru ten normal şi mixt (75 ml, 11,25 lei) ajută pielea să absoarbă ulterior mai bine nutrienții din produsele de îngrijire, rezultând un ten sănătos, strălucitor şi tânăr.

Eu o să vreau să încerc cel puțin două dintre ele. Voi ce părere aveți?

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.