Noutăți de beauty: Rimmel London, Astor, Miss Sporty

Coty pregătește o mulțime de noutăți colorate care vor fi disponibile începând cu luna mai: rujul Astor Soft Sensation se relansează şi€“ are acum un nou ambalaj și nuanțe to-die-for; Miss Sporty lansează o nouă mascara în nuanțe vesele, iar Rimmel London ne atrage cu fardurile-creion și o nouă mascara din seria Scandaleyes.

ASTOR – lac de unghii tratament ProManicure, 19,5 lei 

lacuri-Astor

 

Cele patru noi formule – Give Me Clean!, Make Me Strong!, Be Brilliant! si Give Me All! oferă o îngrijire excepțională şi protecție pentru o manichiură perfectă, netedă.

Fiecare produs Pro Manicure beneficiază de o pensulă nouă, mai lungă care se adaptează perfect la forma unghiei pentru o aplicare uşoară, uniformă dintr-o singură mişcare.

ASTOR – ruj Soft Sensation Color & Care, 29 lei

rujuri-astor

Rujul Soft Sensation Color & Care, un ruj rezistent, hidratant, cu o culoare intensă, delicată şi de impact, este disponibil într-o gamă variată de 20 de nuanțe în pas cu moda.

Soft Sensation Color & Care beneficiază de un amestec de ingrediente foarte hidratante, printre care microsferele de colagen şi steroli de rodie. Această combinație de ingrediente absoarbe apa pentru a ajuta la hidratarea buzelor şi pentru a reduce apariția liniilor fine.

Rujul Soft Sensation Color & Care este disponibil într-o paletă extinsă de 20 de nuanțe spectaculoase și conține un complex de vitamine A, C şi E.

MISS SPORTY, mascara Fabulous Lash Mascara, 9 lei

mascara

Noile mascara Fabulous Lash Extreme Color nu sunt doar pentru look-urile extravagante de petrecere – mai au şi o putere specială. Aceste culori atent alese intensifică culoarea ochilor tăi pentru a adăuga o influență sexy.

RIMMEL LONDON, mascara Scandaleyes Curve Alert, 28,05 lei

mascara-scandal-eyes

Până şi cele mai încăpățânate si cele mai mici gene vor fi acoperite de formula revoluționară Scandaleyes, cu un conținut de trei ori mai mare de colagen pentru gene mai bine definite şi de mai mare impact şi de trei ori mai multă cheratină pentru gene mai puternice şi mai bogate. Rezultatul: de până la 12 ori mai mult volum şi până la 70% mai multă ridicare pentru gene atât de sexy şi senzuale, că ar trebui interzise. :)

RIMMMEL LONDON, fard de pleoape-creion Scandaleyes Shadow Sticks, 20,95 lei

scandal-eyes-eye-shadow

Rimmel introduce Scandaleyes Eye Shadow Sticks, farduri-creioane supradimensionate în culori cremoase, rezistente la apă, care nu se strâng.

De la nuanțe neutre cu Bluffing (011) la bronz-auriu cu Bad Girl Bronze (003) şi nunațe intense de albastru cu Naughty Navy (012), la nuanțe curajoase şi intense de mov cu Paranoid Purple (006).

Dintre toate, îmi doresc să încerc fardurile-creion, mascara Scandaleyes Curve Alert şi rujurile Soft Sensation. Vouă ce vă face cu ochiul?

2 comentarii

  1. Scandaleyes Eye Shadow Sticks – I want them all!

  2. In sfarsit shadow stiiickss!! Yey :d le iau pe toatee :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.