Iată noutățile verii de la Astor, Rimmel London şi Miss Sporty!

Vara 2015 se anunță tare veselă și colorată la Coty, care lansează o mulțime de lucruri faine: două mascara de la Astor și Rimmel și o colectie nouă de lacuri de unghii de la Miss Sporty.

Să le luăm pe rând :) !

Astor-Seduction-Codes-Mascara-N°3-06

Astor lansează SEDUCTION CODES No3 Volume & Length Mascara, a treia lansare din gama de mascara cu efect de curbare și definire de la Astor. Se laudă că alungește vizibil genele cu până la 74% şi că adaugă de 11 ori mai mult volum. Are un preț recomandat de 30 lei. Formula conține ceară de albine pentru a intensifica volumul genelor şi ceară de palmier pentru alungirea acestora.

HR_R_9580 Wonder'full Wake Me Up Mascara PR Shot_v19

Rimmel WonderFull Wake Me Up Mascara  este o mascara cu vitamine și extract de castravete, care promite să ne energizeze privirea încă de la prima oră. Are o formulă exclusivă, ce conține Pro Vitamina B5, Vitamina E şi extract de castravete, și care ajută genele să se simtă revitalizate toată ziua. Costă 34,90 lei.

miss-sporty-Clubbing-Color-NP-Relaunch-40-Teintes-03b

Miss Sporty Clubbing Color Qucik&Dry nailpolish e o colecție de cuprinde 11 nuanțe vibrante, care se usucă în doar un minut. Deşi elementul specific al acestui lac de unghii este efectul foarte rapid de uscare, și finish-ul este foarte special. Fiecare dintre cele 11 nuanțe costă 7 lei.

Trebuie să vă spun că, dacă de obicei am câte un produs pe care mi-ar plăcea să-l testez, de data asta îmi cam fac cu ochiul toate noutățile cosmetice Coty din luna iunie. :D

Ei, și ce? A lil’ shopping never killed nobody, nu-i așa?

Kisses, oameni frumoși! Să aveți culoare în vieți!

For colors, balloons and lots of magic, visit © Shutterstock.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.