Noua gamă Skeyndor cu acid hialuronic

Skeyndor a lansat Power Hyaluronic, o nouă gamă pentru hidratarea în profunzime a pielii. Aceasta este disponibilă în saloanele GETT’S.

Dintre toate ingredientele existente în produsele cosmetice destinate hidratării profunde, acidul hialuronic ocupă o poziție fruntașă. Acidul hialuronic este un component natural al organismului, al cărui scop principal constă din captarea și reținerea apei în piele. Această moleculă este considerată un adevărat “burete”, deoarece poate să rețină o cantitate de apă egală cu de 1.000 de ori greutatea proprie.

Ca să simplificăm puțintel partea științifică, o să vă zic așa: gama Power Hyaluronic de la Skeyndor hidratează pielea în profunzime și o protejează împotriva pierderii premature de apă, cauzată de agenți externi agresivi.

Un al doilea atu al tratamentului este constiuit de acvaporine, prin care apa și alte soluții sunt transportate în interiorul celulelor. Cu alte cuvinte, ce fac acvaporinele astea? Permit ca apa să se distribuie cum trebuie în toate zonele epidermului mediu si profund. Adică acoperă nevoia de apă a pielii, apă datorită căreia poate avea loc reînnoirea externă a pielii.

editorial_img_1

Power Hyaluronic îmbunătățește vizibil hidrodinamica naturală a pielii, combinând acidul hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Pe lângă 100% ultrahidratare, tratamentul a demonstrat o atenuare a ridurilor cauzate de deshidratare cu până la 90%.

Power Hyaluronic Booster Hidratant este 100% ultrahidratant, asigură hidratare prelungită timp de 24 de ore, îmbunătățeşte aspectul ridurilor provocate de deshidratare, potențează beneficiile conferite de crema hidratantă zilnică, îmbunătățeşte aspectul microreliefului pielii. Acesta este prezentat în sticluță picurătoare de 30 ml și costă 177 lei.

Power Hyaluronic Cremă Hidratantă Intensivă este, de asemenea, 100% ultrahidratantă, asigură hidratare prelungită timp de 24 de ore, îmbunătățeşte aspectul ridurilor provocate de deshidratare și pe cel al microreliefului şi rugozității pielii.

Crema este disponibilă în varianta pentru piele uscată şi foarte uscată și are o textură foarte cremoasă, dar și pentru piele normală şi mixtă, cu o textură mai uşoară şi non-grasă. Un borcan ce conține 50 ml costă 207 lei.

1 comentariu

  1. Wow, ce pret…Insa, nu m-as supara sa incerc varianta pentru piele mixta, imi place sa stiu ca incerc totul pentru o buna hidratare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.