Noua colecție Yves Rocher Anti-Agê Global

Noua colecție Yves Rocher Anti-Agê Global

Despre gama Yves Rocher Anti-Agê Global v-am povestit puțin pe Instastories, însă vreau să o fac și aici, pentru că va mai dura puțintel până ce voi începe să testez produsele acesteia și aș vrea ca informația lansării în magazine să ajungă la voi cât se poate de rapid.

Așadar,Anti-Agê Global este cea mai nouă gamă Yves Rocher și se bazează pe gemoterapie, care este știința mugurilor, care pot da naștere oricărei părţi a plantei. În miezul lor, aceștia concentrează toate elementele care sunt esenţiale pentru viaţa și creșterea plantei, vitamine, minerale și alţi nutrienţi.

Capacitatea mugurilor de a se dezvolta și de a se transforma este legată și de prezenţa semnificativă a unor celule vegetale preţioase în ţesuturile lor, celule cu o capacitate exceţională de regenerare.

Oamenii de știinţă ai Mărcii Yves Rocher au reușit să reunească această inspiraţie ancestrală și inovaţia Cosmétique Végétale. Ei au selecţionat un proces biotehnologic vegetal brevetat ce le permite, folosind un singur extract dintr-o plantă selecţionată și conservată, pentru a crea un ingredient activ inovator: nectarul vegetal obținut din muguri.

Printr-un proces natural, aceste celule preţioase sunt amplificate, multiplicate, iar apoi fragmentate pentru ca ele și conţinutul lor să poată fi asimilate în mod natural de către piele. Acest nectar vegetal din muguri acţionează la nivelul nucleului celulelor pentru o regenerare celulară excepţională: fibroblastele, sursa producţiei de colagen,
se regenerează mai repede și cu 20% mai mult în prezenţa acestui activ Cosmétique Végétale.

Yves Rocher Anti-Agê corectează în profunzime toate semnele de înaintare în vârstă și înfrumuseţează pielea la suprafaţă. Gama conține: cremă de zi pentru regenerarea celulară a tenului (159 lei), cremă de noapte pentru regenerarea și confortul tenului (159 lei), concentrat cu acțiune locală împotriva petelor (125 lei), ser corector (185 lei)  și cremă iluminatoare pentru ochi (125 lei).

Cum spuneam și pe Instagram, voi începe să folosesc gama de îndată ce termin produsele din actuala rutină de îngrijire și voi reveni cu părerea mea despre aceasta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.