Nou: Nivea Care & Hold

Nu ştiu dacă ați apucat să vedeți reclama TV, însă Nivea vine cu noutăți, menite să ne facă viața mai uşoară, mai ales când trăim într-un ritm atât de rapid. Nivea Care & Hold, prima gamă de styling și îngrijire are o formulă inovatoare care regenerează în mod activ părul şi asigură fixarea de care ai nevoie fără a-l deteriora.

Noua gamă are o formulă cu panthenol, care ajută coafura să reziste până la 24h fără să încarce firul de părul, întărește fibra interioară a firului de păr și o hrănește în profunzime.

Pentru o coafură perfectă care rezistă 24h, dar în același timp îi oferă părului hidratarea de care are nevoie, poți folosi spuma de păr NIVEA Care & Hold. Aceasta are un preț maxim recomandat de 16,50 lei.

Formula ușoară a gelului cremă NIVEA Care & Hold, care are un preț maxim recomandat de 19,80 lei, acționează în profunzime asupra structurii firului de păr, însă fără să îl încarce şi lăsându-l flexibil.

Pentru o finisare naturală și rezistență puternică întreaga zi, fără un aspect de păr uscat, poți utiliza fixativul, ce are un preț maxim recomandat de 16,50 lei.

Folosite împreună, produsele din noua gamă îi oferă părului strălucire cu un volum relaxat și un finisaj natural astfel încât tu poți avea un nou look în fiecare zi.

Eu sunt tare curioasă în legătură cu noua gamă, mai ales că, în ultima vreme, am apelat tot mai des la produse de styling și am și întins mâna mai des către placa de păr și către ondulator.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.