Nou de la Nivea: gama cu uleiuri prețioase se îmbogățește

Nou de la Nivea: gama cu uleiuri prețioase se îmbogățește

Pentru un răsfăț al simțurilor desăvârșit, NIVEA își extinde gama de produse cu uleiuri preţioase și parfumuri senzuale irezistibile, pentru o piele fină. Aceasta conține patru loțiuni de corp și două creme noi de mâini.

Loțiunea de corp cu flori de portocale și ulei de avocado hidratează intens pielea și o lasă catifelată. Are un parfum fresh, delicios, potrivit pentru a fi purtat în timpul sezonului cald. Uleiul de avocado este cunoscut și apreciat pentru proprietățile antirid și regenerarea celulară.

Loțiunea de corp cu flori de cireș și ulei de jojoba vine acum şi într-o variantă mai mare, la 400 ml şi are un parfum feminin și proaspăt. Uleiul prețios hidratează pielea intens, fără să lase senzație uleioasă.

Loțiunea de corp cu trandafir și ulei de argan este disponibilă acum şi în formatul de 400 ml. Parfumul de trandafiri intensifică senzația de răsfăț, iar uleiul de argan, supranumit elixirul tinereţii veşnice, hidratează în profunzime pielea, având un efect energizant.

Loțiunea de corp cu vanilie și ulei de migdale are un parfum ispititor, delicios și reconfortant. Uleiul de migdale are proprietatea de a hidrata în profunzime, a calma iritațiile și a păstra strălucirea pielii.

 

NIVEA lansează și două creme de mâini: una cu miros de vanilie și alta cu miros de flori de cireș, inspirate de aceleași loțiuni de corp.

Prețurile maxime recomandate sunt:

Loțiune de corp NIVEA cu flori de portocale & ulei de avocado, 200 ml – 18 RON/buc.

Loțiune de corp NIVEA cu flori de cireș & ulei de jojoba, 400 ml – 24 RON/buc.

Loțiune de corp NIVEA cu trandafir & ulei de argan, 400 ml – 24 RON/buc.

Loțiune de corp NIVEA cu flori de cireș & ulei de jojoba, 200 ml – 18 RON/buc.

2 comentarii

  1. De unde le pot comanda, in special cremele de mâini, nu le-am găsit în magazine? Multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.