NOTD Spread the glitter, baby!

Ma rog, nu vorbeam serios, nu vreau să “spread the glitter”… Dar cam aşa s-a înâmplat. Dacă în cazul rujurilor cumpărate de la Lady’s am fost foarte mulțumită, în cazul ojei Isabelle Dupont Lac de unghii Reflex – nuanța Variations of Pink n-a fost deloc aşa.

Deşi nuanța e una foarte frumoasă, un roz cu mici particule, nu e şi una rezistentă. Nu sare de pe unghii, dar dă impresia că nu se usucă niciodată şi că, dacă loveşti cu unghia în ceva sau te atingi mai tare de ceva, se duce. Mie mi s-a împins parcă de pe vârful unghiilor, după doar o zi. Am rezistat cu stoicism cu ea pe unghii, de lene, recunosc, dar şi pentru că nu se vedea foarte tare că nu mai e o manichiură impecabilă.

Am folosit Isabelle Dupont tratament pentru unghii Calcium Gel Builder (6,75 lei) şi Isabelle Dupont Lac de unghii Reflex – nuanța Variations of Pink (4,64 lei)

Despre Calcium Gel Builder nu mi-am făcut încă vreo impresie, pentru că e prima dată când l-am folosit. Voi reveni cu detalii, când îmi voi forma o părere cât de cât.

Şi iată şi ce a ieşit:

 

Nu ştiu dacă se observă în cea de-a doua fotografie, însă am aplicat Isabelle Dupont Variations of Pink peste o ojă gri, simplă, fără sclipici iar ce a ieşit mi-a plăcut mult şi mă gândesc să încerc data viitoare: un mov cu reflexii.

Da, oja e una ieftină, înă Golden Rose, care costă cam tot atât, e net superioară. Aş mai recumpăra oja Isabelle Dupont, în special pentru că aş vrea să văd cum stă treaba cu nuanțele fără sclipici.

Voi aveți ojă de le ei? Cum vi se pare?

Kisses, hugs, o săptămână cât mai bună şi mai frumoasă şi lotta love!

 

6 comentarii

  1. n-am nimic si nici nu prea ma atrage :)

  2. Cute bag, am si eu una asemanatoare. De la bsk, right?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.