NOTD: Psycho twisted french mani

După ce m-am chinuit ceva timp să le fac să crescă măcar câțiva milimetri acolo, acum că nu le mai tai ca la armată, din carne, am zis să le şi pictez mai des. De menționat că, în ciuda faptului că-mi usucă rău rău cuticulele, aplic măcar o dată pe săptămână loțiunea Farmec cu B5.

Oja de azi e Metallic Grey din setul cumpărat din Malaga, de la H&M. Din păcate, deşi ştiam că-i rezistentă, după două zile a început să sară la vârfuri. E drept, pun asta şi pe seama faptului că unghiile mele se mai exfoliază pe ici, pe colo. Dar să revin.

După vreo două zile, când a început să se ciobească la vârfuri, am zis să o dreg cu nişte ojă neagră. Psycho twisted french mani, ca să zic aşa :D

Şi french-ul reinterpretat :)

Am folosit oja Metallic Grey, base coat & top coat Kallos, iar ulterior am aplicat oja neagră, o ieftinăciune de trei lei, bună şi rezistentă.

În altă ordine de idei, țin să vă mulțumesc pentru ajutorul cu dilema de sâmbătă. Vă voi arăta curând şi rezultatul ;)

Kisses, hugs şi o săptâmână uşoară şi frumoasă!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

18 comentarii

 1. Cool ;))) imi place ideea…e edgy.

 2. nu te stresa…unora le plac unghiile foarte scurte…eu le tai in fiecare saptama…cresc ceva de groaza !

  • Sa stii ca si mie imi plac si sunt practice, mai ales ca trebaluiesc destul de des. Totusi, dupa mai bine de jumatate de an, le-as fi vrut macar o saptaman-doua sa fie mai lungute.

 3. dragute unghiutze…si cu oja simpla si cu french-ul reinterpretat! ;)
  ai un award de la mine! :))

 4. mie-mi plac muuult mai mult cu french-ul negru; mi se pare ca incadreaza unghia mai frumos si mai atenueaza din efectul sclipicios al ojei gri :)

 5. super ti-a iesit. ce inspirata ai fost :D
  puup

 6. Foarte interesanta ideea ta!
  Sa vezi ca acum si eu mi-am taiat unghiile scurte, scurte, sa le mai regenerez. Acum sunt toate colorate. :))
  Pupici!

 7. Deci este geniala abordarea asta de french! Imi place tare mult ce ti-a iesit :D Eu n-o sa fiu in stare niciodata sa fac asta :)) Pupici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.