NOTD: Crackle that sparkle touch

Adicătelea, fără nici o filozofie, am dat cu Golden Rose Graffiti nail art peste o ojă de la Kiko, un sparkle touch în nuanța 204. N-au lipsit, fireşte, top şi base coats, respectiv Kallos lac rezistent cu uscare rapidă şi Isabelle dupont Calcium Gel Builder.

Sincer, oja de la Kiko m-a dezamăgit puțin. Mă aşteptam să fie nevoie să aplic vreo trei straturi, ca să arate cât de cât decent. Nimic de zis, aplicarea e uşoară, se usucă destul de repede, însă acoperirea nu-i grozavă. Mno, până la urmă e un sparkle touch, deci I kinda saw that coming.

Ca să rezolv problema vârfurilor albe, pe care nu mai suportam să le văd pe sub tona de sparkle touch, am dat cu neshte crackle din asta ieftină şi bună şi galbenă de la Golden Rose (nuanța e 108, că am uitat să o pun în opera de artă de mai jos).

Overall, în urma nevoii care te învață, a rezultat ceva ce mi-a plăcut mult şi care a rezistat cam cinci zile. Azi o dau jos, că a crescut unghia, dar oja a rezistat foarte bine mersi. Pare rau că n-am mai multe foto, însă mă bucur că am reuşit să surprind măcar atât.

 

Kisses, hugs şi mult soare!

☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

2 comentarii

  1. Ce frumoasa e oja de la Golden Rose.. nu stiam ca au si crapacioase:X Love it!:*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.