Notățile Sabon Fresh & Glow

Notățile Sabon Fresh & Glow

Explorarea frumuseții supreme și apetitul pentru inovație și-au dat întâlnire în noua gamă de îngrijire a tenului Sabon Fresh & Glow, printr-o colecție de exfoliante și produse de curățare create pentru tine și pielea ta.

Un ten Fresh & Glow

Noua linie Sabon Fresh & Glow include șase produse de îngrijire ale pielii, fiecare reprezentând un pas către dezvăluirea unui ten nou și radios: exfoliant pentru față 2 in 1 (cu aromă de lavandă sau de mentă), săpun de față solid, ulei de curățare, mască Dead Sea cu nămol și, noutate absolută, o mască-gel florală.

În căutarea perfecțiunii împreună cu Sabon

În noua gamă Sabon Fresh & Glow, formulele produselor sunt în proporție de peste 80% de origine naturală și conțin trei ingrediente de bază. Acestea își unesc efectele benefice pentru a-ți îngriji pielea cu o extraordinară delicatețe: extract din Trandafir de Jericho – responsabil pentru o hidratare profundă, minerale de la Marea Moartă – care sunt necesare pentru reglarea metabolismului celular, și apă de trandafiri – ingredient important atunci când vine vorba despre â catifelarea și calmarea pielii.

Produsele din noua gamă Sabon Fresh & Glow sunt vegane, nu conțin silicon, parabeni și uleiuri minerale. În plus, acestea au cu un parfum proaspăt de roze, non-alergic, creat speciat pentru a nu irita pielea sensibilă a feței.

Dar asta nu e tot. Noua gamă de la Sabon vine cu alte două noutăți de care te vei bucura în ritualul de exfoliere și  curățare a feței. Este vorba despre două accesorii esențiale: o  pensulă pentru aplicarea măștii, care va îmbunătăți vizibil dinamica rutinei tale de îngrijire, și o perie de curățare, extrem de eficientă.

2 comentarii

  1. Multumesc mult pentru recomandari, sunt niste produse de nota 10.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.