Noile talismane PANDORA ESSENCE COLLECTION

Transmițând valorile fundamentale care ne definesc existența, PANDORA ESSENCE COLLECTION creează alte oportunități dinamice de exprimare a valorilor personale prin lansarea a şapte noi talismane, parte din colecția de toamnă.

pandora-romania-2

pandora-romania-3


pandora-romania-5
pandora-romania-9 Prin seria uimitoare de noi talismane cu semnificații, PANDORA ESSENCE COLLECTION îți permite să creezi designuri unice, posibilitățile fiind nelimitate pentru crearea unor brățări sau coliere rafinate, prin combinarea noilor talismane cu valorile care le corespund sau cu alte designuri cu semnificație.

pandora-romania-4

pandora-romania

Noi interpretări ale talismanelor ce simbolizează Iubirea, Prietenia şi Grija subliniază rolul important pe care legăturile emoționale îl joacă în viețile noastre, şi reprezintă modul perfect de a-ți arăta prețuirea către mama, sora, prietena sau iubita, a căror dragoste îți îmbogățeşte lumea.

pandora-romania-7

pandora-romania-11

Noul talisman Demnitate încorporează o luminoasă perlă de cultură de apă dulce, o emblemă a eleganței şi a liniştii, cu centrul din argint 925.

pandora-romania-8

pandora-romania-6

pandora-romania-10

Alte trei talismane simbolizează frumusețea interioară şi credința: cu nuanțele sale de albastru profund şi violet, talismanul Spiritualitate multifațetat din cristal reprezintă căutarea unei înțelegeri superioare şi a păcii interioare.

Talismanul Sensibilitate este unul minunat de feminin, cu nuanțe vibrante de roz, şi înfățişează o piatră fațetată din zirconiu cubic care reprezintă latura ta sensibilă. Iar pentru recunoaşterea surselor tale de inspirație, talismanul Creativitate este realizat dintr-un cristal verde intens, care întruchipează aventura şi reînnoirea.

Așa că, dacă n-aveați drum la cumpărături, acum aveți.

Să aveți o zi de miercuri frumoasă!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.