Noi produse pentru îngrijirea unghiilor, de la L’OREAL PARIS

L’OREAL PARIS a creat o gamă de lacuri tratament pentru unghii pentru ca noi, femeile, să experimentăm, liniștite, toate look-urile pe care ni le dorim, dar având grijă de unghiile noastre.

MIRACLE REPAIR 7 este primul serum concentrat de la L’OREAL PARIS care combate cele 7 semne ale unghiei deteriorate: anti-rupere, anti-striații, anti-fisuri, întărește, hidratează, regenerează, stimulează strălucirea.

Acesta e un ajutor de nădejde pentru a obține unghii perfecte într-o săptămână, grație unei noi formule concentrate cu activi care au rolul de a hrăni, restructura și întări unghiile. Astfel, unghiile cresc mai puternice, capătă suprafață regulată, au un aspect mai sănătos.

Serumuri bifazice pentru unghii perfecte

L’OREAL PARIS a lansat și două serumuri bifazice: Serum Grow Beautiful și Serum Diamond Force.

Serum Grow Beautiful ajută unghiile scurte, fragile și casante să crească puternice, datorită unei tehnologii 2 în 1: bază fortifiantă și serum pentru creștere. Baza transparentă protejează suprafața unghiei de agresiunile zilnice și ajută la fixarea lacului de unghii pentru ca manichiura să dureze, în timp ce serumul albastru e îmbogățit cu uleiuri Omega, care hrănesc și întăresc unghia.

O altă noutate este Top Coat Shinissime, un lac de protecție pentru ojă, care oferă o strălucire ca de gel. Acesta dă intensitate culorii lacului de unghii și strălucire de oglindă.

loreal-ingrijire-unghii

Eu sunt mereu în căutare de produse de îngrijire a unghiilor din cauză că, de când mă știu, am probleme cu ele: ba se rup, ba se exfoliază, ba cuticulele se usucă. Așa că o să și încerc câte ceva dintre produsele nou lansate de L’OREAL PARIS și promit să revin cu review.

Produsele sunt disponibile la raft din ianuarie, din câte am înțeles, iar prețul unul lac tratament este 19,99 lei.

7 comentarii

  1. M-aş bucura să încerc Miracle Serum 7, dar şi top coat-ul minune ♥.

    • Așa-i că sună aaatât de bine top coat-ul acela? Eu iar am scurtat cât am putut unghiuțele, sunt ceva mai bine grație unui tratament pe care îl urmez, însă erau vreo două care nu voiau să se vindece, să se închidă, erau tot exfoliate, așa că am renunțat la “lungime” (impropriu spus, sunt foarte scurte oricum) și sunt curioasă dacă se vor reface mai repede.

  2. Am mai citit despre aceasta gama, mi se pare super ideea.Eu as incerca lacul pentru stralucire, pentru ca deocamdata am unghii rezistente.

  3. L-am încercat, draga mea, şi o să public, în curând, textul. Trebuie să-l încerci, atâta zic :D

  4. Imi doresc sa incerc tratamentul 7 in 1. Am sa-l caut in magazine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.