Mood de vacanță: activat

Nu știu cum a fost săptămâna voastră, dar a mea a fost destul de grea, densă, complicată, presărată cu oameni frumoși, cu ironii, cu oameni mai puțin frumoși, cu învățăminte trase. O săptămână obositoare, atât de obositoare încât astăzi, când am plecat spre casă, m-am rugat să nu mă întâlnesc cu vreo persoană cunoscută…

Cu toate astea, începutul ăsta de vară – sau de primăvară – de afară mi-a dat putere și m-a făcut să visez la plajă, la tihnă, la golfuri micuțe, la soare blând. La bronz și la cărți citite lângă piersici pufoase și lângă o bere rece, pe nisip, lenevind. M-a făcut să-mi amintesc de apa sărată, ce vindecă tot, de nisipul auriu și cald, de întoarcerea la mine. La vară.

Și când visam mai cu spor, printre zeci de hârtii pe birou, am primit vești frumoase de la Nivea.

E clar, dacă e luna mai, e vremea să activăm starea de vacanță, că și așa ne era dor. Iar cum soarele e tot mai puternic, multe dintre noi vrem să ne bronzăm. Mă rog, eu nu sper la asta până în iulie, dar with great love come great sacrifices, ce pot să spun.

Dar chiar și așa, dragilor, în mai sau în iulie, dacă e vorba despre bronz, să nu uităm de sănătatea pielii. Avem atâtea soluții la îndemână pentru a ne bucura de un bronz natural şi sănătos cu noutatea anului de la NIVEA Sun: uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze care accelerează procesul de bronzare, în mod natural.

nivea-romania

Noul ulei NIVEA Sun Protect & Bronze are o o textură transparentă ce se absoarbe rapid în piele, o consistență uşoară şi rezistentă la apă. Unde mai puneți că accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante. Conține un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime. Cost 34,02 lei (200 ml, SPF 30)

Și pentru că multe dintre voi au piticuți drăguți, nu trebuie să uitam de pielea sensibilă a celor mici. NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecție solară SPF 50 e destinat pielii sensibile a copiilor, spray-ul colorat de protecție solară de la NIVEA Sun protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung.

Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată pentru maximă siguranță. Produsul oferă protecție imediată şi are o rezistență la apă de lungă durată, pentru ca micuțul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi. Costă 45,99 lei (200 ml, SPF 50).

Eu spun: să vină vara! Avem soarele, avem produsele, veselie să fie. Eu mă târăsc spre pat. Am supraviețuit acestei săptămâni :)

Fiți iubite!

2 comentarii

  1. NIVEA Sun Protect & Bronze e pe lista mea ! ;) Energie si veselie , Anto !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.