Nivea Soft Mix Me

Nivea Soft Mix Me

NIVEA Soft Mix Me e cea mai recentă lansare Nivea și mi se pare o idee foarte tare. E vorba despre o colecție de trei creme noi, cu parfumuri delicioase, care să se asorteze cu starea de spirit din fiecare moment. Cele trei arome au fost dezvoltate de maeștri parfumieri parizieni special pentru a fi folosite individual sau combinate.

Mai exact, mixând cele patru creme NIVEA Soft poți crea peste 25 de parfumuri. Dacă nu mă credeți, iată și dovada:

nivea soft mix me combinatii

NIVEA Soft Mix me Happy Exotic hidratează pielea delicat și lasă un parfum energizant de fructe exotice: ananas, citrice și cocos. NIVEA Soft Mix me Chilled Oasis are un miros de frunze verzi proaspete și mentă, iar NIVEA Soft Mix me Berry Charming are un parfum intens și delicios, de căpșune, zmeură și mere. 

La baza celor trei produse noi se află formula clasică a cremei NIVEA Soft, al cărei efect hidratant este ne-egalat de creme de 10 ori mai scumpe, conform unui studiu realizat de BBC. Formula îmbogățită cu ulei de jojoba și vitamina E se absoarbe ușor în piele, oferind hidratare eficientă, de durată. Fiecare dintre creme are un preț recomandat de 12,48 lei și se găsesc deja în magazine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.