Piele mai fermă chiar sub duș? Acum se poate!

Da, sunt Antonia și sunt dependentă de loțiunile de corp sub duș de la Nivea. Sunt ideale și dacă ți-e lene, și dacă uiți să aplici loțiunea de corp după ce ai făcut duș sau baie, dar și dacă vrei să ai o piele hidratată in no time, o piele mai fermă chiar sub duș.

Asta pentru că, hai să recunoaștem, ne place să avem o piele mai fermă, dar când să-i găsim loc prin aglomerație, prin lista lungă de to do-uri? Eu recunosc: încerc să nu neglijez acest pas, așa cum încerc să fac sport zilnic și să am grijă la alimentație. Dar sunt conștientă că, uneori, mai avem nevoie şi de mici trucuri rapide şi convenabile.

Coenzima Q10

Acum, NIVEA lansează prima loțiune sub duş care oferă fermitate pielii, o inovație bazată pe forța coenzimii Q10. De altfel, cred că știți deja că NIVEA a fost primul brand care a introdus o substanță proprie pielii într-un produs de îngrijire, coenzima Q10.

NIVEA_Lotiune-de-corp-sub-dus-pentru-fermitate-Q10
Aceasta este o substanță activă ce se regăseşte în mod normal în celulele noastre, rolul ei fiind acela de a le alimenta cu energie, funcționând de asemenea ca un antioxidant împotriva radicalilor liberi. Aceştia sunt responsabili de îmbătrânirea celulară, iar rolul coenzimii Q10 este tocmai de a stopa radicalii liberi să-şi pună amprenta asupra celulelor.

NIVEA Q10 Loțiune de corp sub duş pentru fermitate

NIVEA Q10 Loțiune de corp sub duş pentru fermitate are efect chiar după ştergerea cu prosopul. Odată ajunse pe piele, sub duş, perlele activează coenzima Q10 din interior, iar particulele uşor abrazive oferă un masaj delicat. Celulele moarte sunt îndepărtate, iar pielea este revigorată datorită mentolului.

Dacă erați curioase, NIVEA Q10 Loțiune de corp sub duş are un preț de 17,81 lei. Eu abia aștept să văd ce efecte are. Firește că o voi încerca în perioada imediat următoare. Celelalte loțiuni sub duș de la Nivea îmi plac foarte, foarte mult și sper să am o nouă favorită :)

Voi vă îngrijiți pielea zilnic sau măcar cu o constanță cât de cât sau vă apucă dragul de îngrijire în prag de primăvară? :P

Pupici, dragilor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.