Nivea Pop-Ball: primăvara asta, pastelurile sunt la putere

Nivea Pop-Ball: primăvara asta, pastelurile sunt la putere

M-am tot gândit cum să scriu textul ăsta, pentru că, de fiecare dată când voiam să-l încep, îmi venea să zic “Wow, cât de mișto sunt balsamurile astea de buze!”. Adică, și putea să umplu pagini întregi, virtuale și reale, cu wow-uri pentru lansarea asta recentă numită Nivea Pop-Ball.

Nu mai e vreun secret că sunt dependentă de o mulțime de produse Nivea și că, de fiecare dată când mai scot nemții ceva nou, mă gândesc: OK, pe bune, ce-ar putea să mai scoată data viitoare, mai mișto și mai util? De fiecare dată, însă, omuleții ăștia mă surprind cu ceva wow. Da, v-am zis că o să zic de multe ori wow, să nu ziceți că nu v-am avertizat.

Și cum anul acesta se poartă pastelurile, de ce să nu ne asortăm și balsamul de buze la ținută? Pentru că noile balsamuri de buze Nivea Pop-Ball, cu aromă de mentă proaspătă și de zmeură și măr roșu, arată mult prea frumos ca să nu le iei în poșetă.

Nivea Pop-Ball

Nivea Pop-Ball

Cele două produse au un ambalaj trendy, în formă de minge, și pastelat, verde mentă și roz pudrat. Eu am încercat ambele balsamuri de buze Nivea Pop-Ball, și ambele au arome foarte plăcute și discrete și sunt extrem de hidratante. Îmi place la nebunie forma acestora, care permite o aplicare foarte rapidă.

Prețul maxim recomandat pentru Nivea Pop-Ball este de 19,99 lei.


Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.