Coolness overload cu Nivea Pink Flamingo: voi ați văzut cum arată noile produse?

Coolness overload cu Nivea Pink Flamingo: voi ați văzut cum arată noile produse?

Indiferent cât de obosită aș fi, nu sar niciodată peste demachiere și nu pot să adorm dacă nu mă spăl pe dinți sau nu fac un duș, fie el și cel mai rapid. Sunt lucruri mărunte, dar care mă liniștesc, mă (re)echilibrează și mă ajută să mă trezesc mai bine a doua zi, mai odihnită chiar dacă dorm puțin,

Desigur că am seri în care îmi e foarte, foarte lene. Seri în care nu îmi prea vine să mă întind cu o demachere elaborată, în prea mulți pași, și în care tot ce vreau e să îmi simt tenul curat în câteva secunde. Și aici intervin produsele folosite. Extrem de util mi se pare demachiantul bifazic și apelez destul de des la șervețele demachiante.

Pe lângă faptul că bifazicul meu preferat e de la Nivea, acum mai e și în ediție limitată și priviți și voi cât de cool arată:

nivea pink flamingo servetele demachiante

Este vorba despre o ediție limitată Nivea Pink Flamingo, cu un un design unic super cool, inspirat de finețea păsărilor Flamingo, ediție care a fost gândită ca noi să ne încheiem ziua cu zâmbetul pe buze. În plus, cele două produse din această nouă gamă Nivea, șervețelele micelare și demachiantul bifazic, te ajută să îndepărtezi rapid chiar și machiajul rezistent la apă.

Demachiantul bifazic delicat pentru ochi Nivea Pink Flamingo îndepărtează chiar și cel mai rezistent machiaj, totul dintr-o singură mișcare, fără a fi nevoie să agresezi pielea apăsând puternic discheta pe piele.

 

nivea pink flamingo demachiant bifazic

Șervețelele micelare 3 în 1 Nivea Pink Flamingo curăță tenul în profunzime și îndepărtează chiar și machiajul rezistent la apă, pentru ca pielea să rămână curată și catifelată, chiar și atunci când sunt utilizate zilnic.

Despre demachiantul bifazic de la Nivea am scris în mai multe rânduri (aici sau aici), iar produsele Nivea nu-mi lipsesc mai niciodată din rutina de îngrijire a tenului, părului și pielii.

Prețul maxim recomandat este: demachiant bifazic  – 14 RON/buc., șervețele micelare 3 în 1  – 12 RON/buc.

Mie mi se pare că arată senzațional produsele din noua gamă, nici nu-mi vine să le desfac ambalajele. Am păstrat până și punguța în care le-am primit, pentru că era imprimată cu aceleași desene ca și produsele. Mi-ar plăcea ca gama să conțină mai multe produse, probabil că m-aș asigura că le am pe toate :))

Voi le-ați văzut prin magazine, le-ați achiziționat sau v-a tentat?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.