GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Nivea Men și darurile pentru cei dragi

În ajun de sărbători, NIVEA MEN te scoate din impas şi îţi propune câteva idei de cadouri inspirate pentru partenerul, tatăl, fratele sau amicul tău: darurile speciale de Crăciun de la Nivea. Alegerea cadourilor pentru bărbatul din viaţa ta, întotdeauna o decizie dificilă, nu-i aşa? Ceri sfaturi, întrebi, te documentezi, însă îţi dai seama, din nou, că achiziţionarea darului potrivit este o adevărată provocare!

Alege să-ţi surprinzi partenerul cu un cadou special NIVEA MEN Sensitive ce conţine gelul pentru ras şi balsamul după ras Sensitive care protejează pielea sensibilă împotriva iritaţiilor şi tendinţei de uscare. De asemenea, cu deodorantul Invisible for Black&White, se va bucura de protecţie eficientă.

nivea men

nivea men

Pentru bărbaţii din familia ta, Nivea  îţi recomandă cadoul special Original Care ce conţine gelul pentru ras şi balsamul după ras NIVEA MEN Original pentru un bărbierit ca la carte de Crăciun: eficient, confortabil şi blând cu pielea bărbaţilor. De asemenea, prospeţimea îi va însoţi pe durata Sărbătorilor cu deodorantul Fresh Active.

Dacă alegi să oferi protecţie eficientă a pielii împotriva bacteriilor, pachetul special NIVEA MEN Silver Protect este darul ideal pentru tatăl sau fratele tău.

Preţ Cadou special de Crăciun Sensitive: 60,2 lei

Preţ Cadou special de Crăciun Original Care: 60,2 lei

Preţ Cadou special de Crăciun  Silver Protect: 30,7 lei

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu