Nivea Men și darurile pentru cei dragi

În ajun de sărbători, NIVEA MEN te scoate din impas şi îți propune câteva idei de cadouri inspirate pentru partenerul, tatăl, fratele sau amicul tău: darurile speciale de Crăciun de la Nivea. Alegerea cadourilor pentru bărbatul din viața ta, întotdeauna o decizie dificilă, nu-i aşa? Ceri sfaturi, întrebi, te documentezi, însă îți dai seama, din nou, că achiziționarea darului potrivit este o adevărată provocare!

Alege să-ți surprinzi partenerul cu un cadou special NIVEA MEN Sensitive ce conține gelul pentru ras şi balsamul după ras Sensitive care protejează pielea sensibilă împotriva iritațiilor şi tendinței de uscare. De asemenea, cu deodorantul Invisible for Black&White, se va bucura de protecție eficientă.

nivea men
nivea men

Pentru bărbații din familia ta, Nivea  îți recomandă cadoul special Original Care ce conține gelul pentru ras şi balsamul după ras NIVEA MEN Original pentru un bărbierit ca la carte de Crăciun: eficient, confortabil şi blând cu pielea bărbaților. De asemenea, prospețimea îi va însoți pe durata Sărbătorilor cu deodorantul Fresh Active.

Dacă alegi să oferi protecție eficientă a pielii împotriva bacteriilor, pachetul special NIVEA MEN Silver Protect este darul ideal pentru tatăl sau fratele tău.

Preț Cadou special de Crăciun Sensitive: 60,2 lei

Preț Cadou special de Crăciun Original Care: 60,2 lei

Preț Cadou special de Crăciun  Silver Protect: 30,7 lei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.