Fa honey, honey, how you thrill me!

Nu ştiu voi cum sunteți, însă mie, după o zi solicitantă, nimic nu-mi place mai mult decât să spăl ziua grea. Aşa îmi place să spun, da, că spăl ziua grea şi că dau deoparte toate lucrurile grele întâmplate. Şi ştiu că îmi dau jos hainele şi că mă bag sub duş şi că totul va fi bine. E momentul meu de linişte, de relaxare şi mă ajută foarte mult şi îmi place să am tot felul de geluri de duş, care mai de care mai frumos mirositoare şi mai relaxante şi mai cremoase şi mai. Noua gamă Fa Honey are la bază extractul prețios de miere şi include trei produse pentru senzații de răsfăț și plăcere în orice moment: un gel de duș, crema de duș și un nou săpun lichid. 

Ce are în plus Fa Honey

Majoritatea femeilor din Europa își doresc un gel de duș care să le lase pielea curată dar și hidratată, așa cum arată studiile de specialitate din ultimii ani. Tocmai de aceea, experții Fa în îngrijirea pielii au creat noua gamă – Fa Honey, având la bază o formulă cu extract de miere, menită să facă pielea fină, cu un aspect mătăsos. Beneficiile mierii ca ingredient de bază pentru frumusețea pielii sunt recunoscute de secole – chiar și Cleopatra folosea nectarul în timpul băii pentru a-și hidrata pielea și pentru a-și oferi momente de răsfăț pentru trup și simțuri. Astfel, cele trei produse din gama Fa Honey au fost create special pentru a răspunde nevoii femeilor de a avea pielea curată și hidratată. În plus, noua gamă oferă pielii răsfățul unui parfum senzual, cu miresme de gardenia albă și iris galben.

Noua gama Fa Honey cuprinde: Fa Honey Elixir Shower Gel, un gel de duș îmbogățit cu arome de gardenia albă, care protejează pielea împotriva uscării, Fa Honey Crème Shower Cream, cu o formulă cremoasă, îmbogățită cu arome de iris galben şi Fa Honey Elixir Liquid Soap, un săpun pentru  o curățare blândă și o hidratare profundă a pielii.

Vă las cu una dintre frumoasele piese din Mamma mia, Honey, honey :)

 

1 comentariu

  1. Daaa, eu iubesc tot ce contine miere, ador mirosul si gelul de dus de la Fa e unul dintre preferate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.