GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Nivea Hairmilk: what kind of sorcery is this?

Deşi e un haos prin viaţa mea şi nu reuşesc deloc să pun lucrurile în ordine sau să mă organizez, să dorm corect sau să mănânc la ore normale, şi chiar dacă nu am mai scris cu aceeaşi periodicitate pe blog, am rămas la fel de conectată la noutăţile din beauty, chiar dacă doar virtual, din pricina celor de mai sus, cum vă ziceam. Şi ştiu că văzusem la cineva ceva despre Nivea Hairmilk (scuze, chiar nu-mi mai amintesc la cine), iar astăzi am primit comunicatul de presă despre asta.

Mi-a stârnit curiozitatea pentru că, dacă la produsele pentru corp mai dau skip, la cele pentru îngrijirea părului nu renunţ nici pe o insulă pustie 🙂 Şi am vrut să văd şi eu ce e Nivea hairmilk şi ce face. O să îl caut, înţeleg că e disponibil în toate lanţurile de magazine din Bucureşti şi din ţară, însă, până atunci, am aflat că:

  • produsele Hairmilk sunt concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcție de grosimea firului de păr – subțire, normal sau gros.
  • Hairmilk, primul șampon NIVEA cu proteine naturale din lapte, este destinat persoanelor cu părul uscat și deteriorat
  • deoarece e un ingredient natural, laptele conține grăsimi minerale, vitamine și proteine care sunt benefice părului
  • preţul recomandat pentru şampon/balsam este de 13,76 lei (250 ml/2oo ml)

Voi l-aţi încercat? Ceva păreri?

Big love,

Antonia

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu