Noul balsam spray Nivea Hairmilk 7+ Beneficii. Plus baloane şi o pisică :)

Dincolo de curiozitatea motanului, care nu cred că a fost mai mare decât a mea, de îndată ce am reuşit să deschid printre lăbuțe cutia albastră, am şi pus la încercare noul balsam de păr spray Nivea Hairmilk 7+ Beneficii. Cu baloanele a fost delir :))

nivea hairmilk balsam review nivea hairmilk balsam review

Noul balsam spray Nivea Hairmilk 7+ Beneficii este disponibil în două variante, pentru păr cu fir normal şi subțire. Eu l-am pulverizat pe primul pe părul uscat, însă acestea de pot  folosi şi pe părul ud, înainte de coafare, fără clătire. Îmi place foarte mult, nu încarcă deloc (nu ştiu dacă ați observat, dar, pulverizate pe părul uscat, balsamurile ttind să lase părul încărcat)

Nivea Hairmilk 7+ beneficii

Noul Balsam Spray NIVEA Hairmilk 7+ Beneficii e un tratament complet pentru părul uscat și degradat care fortifică în profunzime fiecare fir, fără să-l încarce, oferind suplețe și strălucire. Acesta hidratează, îngrijește în profunzime, fortifică, descurcă părul instant, oferă volum, strălucire şi protecție termică şi regenerează părul fără să-l încarce.

Prețul maxim recomandat pentru balsamul spray Hairmilk 7+ Beneficii este de 19,50 lei (200 ml).

Încă nu am apucat să vă povestesc impresiile despre şamponul şi balsamul Nivea Hairmilk, însă voi reveni curând cu acestea. Nivea a lansat, în ultima vreme, atât produse pentru păr, cât şi pentru îngrijirea corpului, iar pentru mine au devenit un soi de comfort food, când vine vorba de îngrijire personală.

Să aveți o zi liniştită, cu mult spor! Nu uitați să mă urmăriți şi pe Insta, dacă nu o faceți deja, dar şi pe canalul de YouTube, unde promit noutăți.

 

1 comentariu

  1. Fericirea are chipul lui :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.