Noul balsam spray Nivea Hairmilk 7+ Beneficii. Plus baloane şi o pisică :)

Dincolo de curiozitatea motanului, care nu cred că a fost mai mare decât a mea, de îndată ce am reuşit să deschid printre lăbuţe cutia albastră, am şi pus la încercare noul balsam de păr spray Nivea Hairmilk 7+ Beneficii. Cu baloanele a fost delir :))

nivea hairmilk balsam review nivea hairmilk balsam review

Noul balsam spray Nivea Hairmilk 7+ Beneficii este disponibil în două variante, pentru păr cu fir normal şi subţire. Eu l-am pulverizat pe primul pe părul uscat, însă acestea de pot  folosi şi pe părul ud, înainte de coafare, fără clătire. Îmi place foarte mult, nu încarcă deloc (nu ştiu dacă aţi observat, dar, pulverizate pe părul uscat, balsamurile ttind să lase părul încărcat)

Nivea Hairmilk 7+ beneficii

Noul Balsam Spray NIVEA Hairmilk 7+ Beneficii e un tratament complet pentru părul uscat și degradat care fortifică în profunzime fiecare fir, fără să-l încarce, oferind suplețe și strălucire. Acesta hidratează, îngrijește în profunzime, fortifică, descurcă părul instant, oferă volum, strălucire şi protecție termică şi regenerează părul fără să-l încarce.

Preţul maxim recomandat pentru balsamul spray Hairmilk 7+ Beneficii este de 19,50 lei (200 ml).

Încă nu am apucat să vă povestesc impresiile despre şamponul şi balsamul Nivea Hairmilk, însă voi reveni curând cu acestea. Nivea a lansat, în ultima vreme, atât produse pentru păr, cât şi pentru îngrijirea corpului, iar pentru mine au devenit un soi de comfort food, când vine vorba de îngrijire personală.

Să aveţi o zi liniştită, cu mult spor! Nu uitaţi să mă urmăriţi şi pe Insta, dacă nu o faceţi deja, dar şi pe canalul de YouTube, unde promit noutăţi.

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasa un comentariu

Un comentariu
  1. Florin says:

    Fericirea are chipul lui 🙂

Lasă un comentariu