NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE aduce îngrijirea în oraşul tău

Vara trecută, vă povesteam despre consultațiile gratuite oferite de Nivea. Anul acesta, iată că a venit iar momentul în care vă anunț că puteți profita de NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE, care e la a patra ediție și care va merge în șase orașe din țară pentru a oferi și în acest an celor interesați consultații dermatologice gratuite, dar şi recomandări personalizate de produse şi testare pe loc.

În fiecare vară, NIVEA porneşte la drum în cele mai importante oraşe din țară pentru a fi alături de cei pentru care îngrijirea pielii este o prioritate, oferind sfaturi personalizate şi răspunsuri la orice întrebare despre produse sau despre modul optim de îngrijire a pielii, începând de la cel mic şi până la cel mai mare.

În cadrul caravanei de anul acesta, participanții vor avea parte de promoții atractive, cu surprize la orice produs cumpărat. Mai mult, în timp ce adulții se vor bucura de mostre gratuite, testare de produse şi oferte speciale, copiii se vor distra în cadrul sesiunilor de face-painting şi vor putea face fotografii alături de simpatica mascotă NIVEA Baby.

NIVEA-FESTIVAL-IN-FAMILIE-ingrijirea-pielii_2

Campania anuală NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE îşi propune să educe consumatorul în ceea ce priveşte îngrijirea corectă a pielii şi folosirea celor mai potrivite produse, oferindu-i posibilitatea unei consultații gratuite şi recomandări personalizate, în funcție de nevoile pielii.

În acest an, caravana NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE va fi prezentă în șase oraşe din țară, unde va pune la dispoziție o mulțime de informații celor interesați.

Caravana NIVEA porneşte la drum pe 4 iulie 2015 şi va ajunge în următoarele șase oraşe: Iaşi, Braşov, Sibiu, ClujNapoca, Craiova, Constanța, iar activitățile vor avea loc între orele 13:00 şi 21:00.

2 comentarii

  1. Eh, evident ca si pentru ei este o buna modalitate de a se promova. Si asta nu doar pe raza acelor localitati, ci si prin internet. Precum ce ai postat tu pe blog, cu ocazia asta se raspandesc mai mult.
    Ma rog, nu ma indoiesc de calitatea produselor lor, intotdeauna au fost foarte utile si n-am avut nemultumiri. Pacat ca nu vin si prin zona Bucurestiului.

    • Clar că da, și sper să văd tot mai mulți dintre cei de pe plajă că folosesc loțiune de protecție. Cumva pentru că sunt formată ca ziarist, astfel de acțiuni își vor găsi mereu locul și aici, chiar dacă e un blog. Sper să fie utilă informația. Știi cum se zice: dacă măcar o persoană a aflat despre asta și a făcut ceva pentru sănătatea sa, eu mă declar mulțumită :) Mulțumesc pentru vizită și mă bucur că ți-am descoperit blogul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.