Noutate de la NIVEA: gama CELLULAR ANTI-AGE

NIVEA lansează gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, cea mai avansată soluție anti-age, ce reîntinereşte aspectul tenului și determină celulele să se comporte din nou ca unele tinere.

Cea mai recentă inovație NIVEA din segmentul produselor “performance anti-age” conține un cocktail eficient şi inovator de ingrediente precum acid hialuronic, extract de magnolie şi creatină, o combinație unică ce luptă activ împotriva semnelor îmbătrânirii tenului: reduce gradul de apariție a ridurilor, redă fermitatea şi creşte nivelul de elasticitate al pielii.

Gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE conține cremă de zi (55,40 lei), cremă de noapte (55,40 lei) și cremă de ochi (55,40 lei).

Gama-NIVEA-CELLULAR-ANTI-AGE

Formula activă din noua gamă pătrunde în straturile profunde ale epidermei îmbunătățind activitea celulară şi reîntinerind astfel aspectul tenului, zi după zi. Produsele din această gamă oferă un boost de tinerețe tenului tău prin activarea procesului de regenerare din interior pentru un aspect vizibil rejuvenat.

Sunt curioasă despre ele, urmează să le testez, în perioada următoare și revin cu impresii pe blog.

Kisses and hugs!

4 comentarii

  1. si eu sunt curioasa ! mama mea foloseste cremele Nivea fara intrerupere din tinerete si vreau sa-ti zic ca toata lumea se mira si zice ca nu-si arata varsta :-) As vrea s-o mostenesc …si tare ma gandesc ca ar trebui sa schimb si sa trec si eu pe Nivea..CELLULAR ANTI-AGE suna cam bine :-D ne tii la curent, da ?

  2. Să știi că tinerețea e și în gene, eu cred că o vei moșteni pe mama ta. Cât despre Nivea, nu există să nu am câte o cremă de la ei, iar când apar noutățile, sunt mereu curioasă și vreau să le încerc. Sigur că vă țin la curent, cum altfel? :)

  3. cum pot cumpara aceasta crema?????va roggg ..

  4. In legatura cu crema … A cumparat si maica-mea, a luat crema nivea anti-gene pentru noapte si are vre-o saptamana de cand o foloseste si spune ca o mananca fața ,si daca ati putea sa-mi trimiteti si mie un mesaj cu sintome/reactii adverse sa-i arat ar fi perfect😺

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.