Nivea Anti-Rid Plus: Tu ce vârstă ai?

Nivea Anti-Rid Plus: Tu ce vârstă ai?

Trei sunt lucrurile esențiale atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului: hidratarea, îngrijirea și protecția solară. Iar de fiecare dată când am omis vreunul dintre acestea trei, n-a fost bine. Acum, NIVEA a lansat gama Anti-Rid Plus, o colecție de creme de zi și de noapte, adaptată vârstelor 35+, 45+ și 55+, care se bazează chiar pe aceste trei ingrediente, alese special pentru fiecare segment de vârstă.

În gamă veți găsi, așadar, trei creme de zi și trei de noapte, iar eu o să vă spun câteva lucruri despe fiecare.

NIVEA Anti-Rid Plus 35+ Moisture

E opțiunea ideală pentru îngrijirea tenului uscat, cu riduri fine în jurul ochilor, gurii și frunții. Formula specială a cremei de zi acționează prin umplerea delicată a ridurilor, hidratând pielea în profunzime și lăsând-o catifelată.

Aceasta conține ulei de struguri ce asigură protecția și hidratarea și vitamina E, antioxidant natural care regenerează pielea și o protejează de razele UV. Crema de noapte este soluția optimă pentru îngrijirea tenului în timp ce dormi. Aceasta este îmbogățită cu pantenol, care ajută la regenerarea pielii și pregătirea acesteia pentru o nouă zi.

NIVEA Anti-Rid Plus 45+ Firming

E un produs inspirat de femeile cu această vârstă care se confruntă cu riduri mai pronunțate și pierderea fermității pielii. Crema de zi conține ulei de sâmbure de caise, ce redă fermitatea pielii, unt de shea, care sporește bariera protectoare și hidratarea naturală a tenului și filtrele UV.

Crema de noapte combină un ulei bogat de macadamia și pantenol care asigură hidratarea pielii în timpul nopții și regenerarea.

 NIVEA Anti-Rid Plus 55+ Revitalizing

Este un produs destinat acelora care au un ten fără vitalitate, cu riduri adânci și extinse. Formula specială a cremei de zi asigură estomparea ridurilor, revitalizarea pielii și hidratarea intensivă, stimulând procesul de regenerare.

Prin urmare, aceasta conține ulei de argan, ce încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, filtre de calciu și UV. Crema de noapte combină uleiul de avocado, care restaurează bariera de protecție a pielii deteriorată în timp și pantenolul.

Cu un preț maxim recomandat de 24,90 lei fiecare produs, noile cremele Nivea sunt o opțiune foarte bună pentru îngrijirea tenului.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.