GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Nişte piese tari, de suflet, numai bune pe ploaie. Sau pe soare.

Da, ştiu că o să mă deteste mai bine de trei sferturi dintre cei care mă citesc, dar mie chiar îmi place ploaia. Mă linişteşte, mă înseninează, mă ajută să-mi fac ordine în gânduri, ce să mai, scoate la iveală partea pozitivă din mine. De acolo şi ploaia din titlu.

Oricum, nu m-ar deranja ca weeekendul acesta să fie soare, că piesele mele preferate merg cu orice fel de vreme. Iar dacă vă gândiţi să vă urcaţi în maşină şi să daţi o fugă până la mare sau la munte şi să vă distraţi şi relaxaţi un pic lângă cei dragi, go for it! Vorba aceea, viaţa e scurtă şi plină de probleme, de ce să nu profităm de ea la maximum?

Ca să vă însoţească în boxe, vă las nişte muzici. Cam ce ascult eu, în ultima vreme.

Vă las cu gânduri bune. Să aveţi un sfârşit de săptămână aşa cum vi-l doriţi. Însă, oricum vi l-aţi dori, să fie cu bucurie, bine?

Pentru Rag’n’Bone dezvolt o reală obsesie. Prima piesă a lui pe care am ascultat-o a fost Human, iar de acolo pot spune că am descoperit un artist complex, that I f*$#@ing adore 🙂

Dacă piesa de mai jos ar fi fost pe disc, la cât am ascultat-o, cred că aş fi distrus multe :))

Şi tot de la Portugal. The Man, All Your Light – o piesă diferită de cea de mai sus. Clipul nu e chiar pentru cei slabi de inimă…

Ştiu că toată lumea îi ştie pentru Sail, dar mie îmi place foarte mult şi piesa asta:

Şi ceva motivaţional, cum altfel? 🙂

Şi ultima, dar nicidecum cea din urmă, e cea mai proaspătă piesă de la alt-J, In Cold Blood:

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu