Îmbunătățiri la newsletter – mai multe opțiuni

newsletterŞtiu că unele dintre voi urmăriți şi pagina de Facebook sau contul de Twitter. Mai există, de altfel, şi feed-ul RSS, ce (încă mai) este disponibil pentru cine are cont Blogger. Ştiu însă că unele articole se mai pierd pe drum, şi pe Facebook, şi pe Twitter. E motivul pentru care, în fiecare dimineață, se trimite automat un newsletter cu articolele din ziua precedentă celor care s-au abonat.

Mai ştiu însă că nu toată lumea preferă să primească în fiecare dimineață un mail, aşa că am introdus noi opțiuni. De exemplu, articolele din Shop nu merg direct pe Twitter sau Facebook şi nu intră nici în feed-ul RSS. Prin urmare, am creat un newsletter separat, ce se trimite zilnic (atunci când apar articole noi; e posibil, uneori, să n-apară nimic timp de multe zile bune), exclusiv cu articolele din Shop. Şi am mai adăugat, totodată, şi un newsletter săptămânal, care se trimite duminică dimineață, şi care conține o listă cu toate articolele publicate în ultima săptămână (inclusiv cele din Shop, care se regăsesc şi în “Articolele zilei”).

abonareDeci, să nu vă speriați dacă, într-o bună dimineață de duminică, o să vedeți un titlu de mail cu “30 articole noi”, pentru că e posibil ca 15 dintre ele să fie din Shop. Cel mai probabil, nu se va întâmpla decât foarte rar.

În poza din dreapta sus, vedeți cum arată formularul de abonare. E în sidebar, îl găsiți uşor. De altfel, mai există şi varianta de a vă abona la newsletter chiar în momentul în care publicați un comentariu (ca în poza din dreapta – varianta aceasta e disponibilă, deocamdată, doar pentru newsletterul zilnic). E suficient să bifați că vreți să primiți şi vor veni notificările pe mail :)

Un weekend minunat!

— Omu’ cu şurubelnița

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.