Ne vedem duminica viitoare?

7 x Yard Sale = Yard Sale de august

Pentru mine, e prima dată și abia aștept. Nu am achitat încă taxa de participare, însă o voi face cât de repede și sper să ne vedem acolo, să veniți în număr cât mai mare. Doar expozanții au taxă de participare, ceea ce e și firesc, în timp ce cumpărătorii au intrarea liberă.

Voi avea tot felul de lucrușoare frumoase, câteva nepurtate sau cu etichetă, altele la mâna a doua, toate în stare foarte bună: rochii, bluze, tricouri, încălțăminte, genți și cred că și ceva bijuuri :) Așadar, vă aștept cu mare drag și vă țin la curent. Vă las cu informațiile oficiale de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pe 18 august 2013, duminică, de la 10:30 până la 19:00, ne organizăm trupele de scotocitori la Dianei 4 (zona Piața Rosetti) pentru ediția de august a Yard Sale.

Pe terasa mare şi la subsol ne strângem cam 20, ca în fiecare lună, să ne debarasăm casa şi viața de tot soiul de lucruri de care ne-am plictisit, care nu ne mai încap, pe care nu ni le mai dorim. Te chemăm şi pe tine să faci schimb şi să cumperi la prețuri mici comori pentru care nu mai avem loc.

Pentru a şaptea dată, aşteptăm ochi şi minți proaspete care să caute prin haine şi obiecte, apoi să le redefinească, să le recicleze, să le refolosească.

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăți consumeriste, faci schimb, vinzi la prețuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic. La finalul fiecărei ediții, participanții donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Dianei 4, in duminica din 18 august 2013, de la 10:30 la 19:00, te aşteaptă să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni, la cel mai eco responsabil târg din oraş.

Intrare libera!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noțiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

4 comentarii

  1. Adica o sa vinzi chestii acolo? :D Pai prilej mai bun ca asta sa te ved nu e!

  2. Distractie placuta la sale!
    La Toronto sunt niste vintage shows care au loc la fiecare 3 luni, si vreau sa merg la urmatorul in septembrie. :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.