Produse Nature’s: noutățile, exclusiv la Plafar

Dacă sunteți cliente Plafar, e imposibil să nu fi dat peste produsele Nature’s. E drept, eu nu le-am încercat, însă astăzi am primit câteva informații despre noutățile acestui brand și m-am gândit că n-ar fi rău să vi le prezint și vouă.

În gama anti-age, acum există Nature’s Acido Ialuronico Gocce Concentrate, ce conține apă unicelulară de portocale roşii, bogată în vitamine şi oligoelement. Potrivit descrierii, are o textură lejeră şi superconcentrată, hidratează şi redă fermitatea, strălucirea şi aspectul tânăr al tenului. Acidul Hialuronic Nature’s dispune de trei greutăți moleculare și o structură reticulată, care asigură eliberare lentă. Se aplică dimineața şi seara și se poate folosi ca atare sau înainte de aplicarea cremei zilnice.

colaj-gocce

În gama pentru hidratare, este noul Nature’s Phytoretinolo Gocce Concentrate, ce conține apă unicelulară de kiwi şi provitamina B5. Phytoretinolul este un extract inovator, 100% derivat din plante cu efect regenerator similar cu retinolul (vitamina A). Pentru o acțiune şi mai intensă, Phytoretinolul a fost îmbunătățit cu apă unicelulară de kiwi şi Provitamina B5, nutrienți activi şi cu rol în hidratarea pielii. Se aplică dimineața şi seara și se poate folosi înainte de aplicarea cremei zilnice. Nu conține parabeni, parafină, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA și e testat dermatologic şi pentru nichel.

Trebuie să recunosc că, deși ambele produse sună ispititor, mă tentează, în mod special, cel de-al doilea. Relația mea cu retinolul e mai mult hate decât love, dar aș vrea să încerc phytoreinolul cu pricina.

Cum ziceam și la început, găsiți podusele exclusiv în Plafar.

Să aveți o zi minunată! Kisses and hugs!

Foto cover © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.