My latest obsession

E perechea asta de sneakers Giuseppe Zanotti. E ciudat, că nu sunt chiar stilul meu, dar îmi plac mult. Nici vorbă să-i am vreodată în viața asta, au un preț prohibitiv şi, nici dacă m-ar da banii afară din vilă, nu cred că aş cheltui aproape 900$ pe o pereche. Cei originali, pentru băieți doar, din câte înțeleg, au fost creați de Kanye West, într-o colaborare cu brandul.

zanottigenuine

Sigur, există şi varianta accesibilă a unei copii ieftine de pe site-urile chinezeşti. Acolo, fake-urile Zanotti se vând cu prețuri de pe la 75$, plus shipping de vreo 25$.

Am văzut replica Giuseppe Zanotti (unele foarte bine lucrate, din piele) în picioarele unei domnişoare şi recunosc că ăla a fost momentul în care nu mi-am mai putut lua ochii de la ei.

Oh, eterna nevoie de pantofi… Acum, să-mi spuneți voi, cum fac să mă țin în frâu? Nu de alta, dar am antecedente cu ultimii bani dați pe câte o pereche, după care făcut fomița şi mâncat răbdări prăjite… Spuneți-mi că-s urâți, că nu merită, că am destui. Vă rooog? :)

Vă pup, dragile mele! Weekend de vis vă doresc!

Sursa foto interior.

 

6 comentarii

  1. Daca gasesti o copie decenta, go for it! Am vazut si eu anul trecut o tipa cu capris largi, rap style, tricou alb si ceva asemanator in picioare. Mi s-au declansat toate alarmele :))Nu arata deloc sport, mai degraba trendy, sofisticat. Acum bine ca mi-ai amintit…

  2. Eu sunt pe obsesia Nike colorati, am acumulat deja 3 perechi si m-as ingropa in ei, visez la toate nuantele. Sunt frumosi astia, oricat as vrea sa te mint sa-ti spun ca nu…well, sunt :)

  3. Nu-s rai deloc. Doar la pret.In ce combinatii si outfituri s-ar potrivi perechea asta? Par asa, foarte Rita Ora-ish, 80’s glam gangsta swag diva.

  4. Nu am cum sa-ti zic ca-s urati, pentru ca sunt foarte smecheri! :D Eu zic sa-ti faci hatarul, ca o viata ai. Sau cel putin asa se zice :)

  5. oribili, hidosi, nu merita nici 1$..Functioneaza? :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.