My current love affair

M-am gândit foarte multă vreme la un set de pensule bune de machiaj, care să nu mă coste foarte mult. Găsisem, la un moment dat, nişte pensule profi pe Amazon, însă nu livrau în România, deci a trebit să-mi iau gândul. De aproape jumătate de an, mă tot uit la pensulele Sigma. Cred că ajusesem să le visez :D. Am citit destul de multe despre ele, majoritatea părerilor erau pozitive. De un an sau cam aşa, îmi fac mâna cu nişte pensule de la e.l.f, care trebuie să vă spun că au rezistat foarte bine. Mai am un kabuki de la Sephora şi nişte pensule no name.

Am fost conştientă, de asemenea, că nişte pensule superioare din punct de vedere calitativ sunt o investiție pe termen lung şi că mă vor ține nişte ani buni. Mai ştiam că nu vreau să-mi cumpăr pensule individuale, ci că vreau un set, cu nişte pensule basic, la care să pot, ulterior, adăuga ce-mi mai trebuie.

Din prima clipă, cu Complete Kit-ul de la Sigma a fost dragoste la prima vedere. O dragoste din aia nebună :D. Am renunțat, pentru moment, la brush roll, stiind că-l voi putea achiziționa ulterior, dacă îmi va trebui. Şi, de vreo alte două luni, mă tot uit şi-mi tot fac calcule.

Pe site-ul ofocial al celor de la Sigma, Complete Kit without Brush Roll costă 89$, la care se adaugă transportul, în valoare de 22,13$ dacă alegi USPS-First Class Mail International Package (care ajunge în până la opt săptămâni) sau 42,70$, dacă alegi USPS Express Mail International (cu care coletul ajunge în 6 până la 20 de zile lucrătoare). Adică, aş fi avut un total de  111,13 (dacă alegeam varianta ieftină şi greoaie de transport) sau 131,7$ (dacă alegeam varianta mai rapidă de transport). Şi, ca să mă înțelegeți, voiam pensulele atunci! :D

Ei bine, m-am gândit şi tot răzgândit. Nu-mi venea să dau atâția bani pe transport şi să vină, totuşi, aşa de greu pachetul. Ei bine, acesta a fost momentul în care m-am orientat către pensulesigma.blogspot.com. Aici, Complete Kit without Brush Roll m-a costat 409 lei, cu tot cu transport, iar pensulele au venit în fix două zile.

Dincolo de asta, am descoperit în cea care se ocupă de acest site una dintre cele mai profi tipe de la care am cumpărat vreodată ceva.

Primul meu mail către ea era o rugăminte de a-mi rezerva pensulele cam o săptămână. A făcut-o. Fără avans, fără alte garanții. Nu mă interesează dacă avea stocuri, dacă era în interesul ei de business. M-am lovit adeseori de refuzuri, doar pentru că era vorba de o rugăminte. Mi s-a părut corect să-i cer să le rezerve, decât să le comand şi să le las să zacă la poştă o săptămână.

A fost extrem de drăguță cu toate detaliile cerute de mine şi, mai presus de orice, m-a tratat ce pe o veche clientă, ceea ce nu eram. Cap-coadă, am dat cam 125$ (la cursul de azi) pe setul pe care mi-l doream. Altfel spus, cu 14$ am “cumpărat” mai mult de şapte săptămâni (timp în care coletul ar fi fost pe drumuri; da, ştiu că ar fi putut ajunge în câteva zile, în funcție de noroc şi de cât de repede s-ar fi mişcat cei de la Sigma, dar eu le voiam ieri :D) şi am putut să mă bucur de pensule după doar 48 de ore. Sau, dacă vreți, am ieşit cu aproximativ 7$ mai ieftin, față de varianta mai scumpă de transport de la Sigma.

Dincolo de asta, am primit răspuns la toate întrebările, am conversat pe mail cu un om care ştie ce face şi ce vinde şi care înțelege că fiecare client e special, în felul său. Şi pentru asta țin să-i mulțumesc frumos. Nu pot decât să vă receomand site-ul de unde am pensulele pe care, poate, ca şi mine, le visați, pot ajunge mai repede la voi (cu toate că mă îndoiesc că nu l-ați accesat până acum :D)

Ca o prima impresie, pensulele sunt fantastice. Am folosit ieri doar câteva dintre ele, dar voi reveni cu impresii despre ele (ca o paranteză, nu mi-am imaginat că mai toate fetele cu care m-am întâlnit, ieri, mă vor întreba “cu ceee m-am machiat, ce am folosit, că arată bine”). Le-am spălat înainte de folosire şi n-am avut nici o surpriză neplăcută.

Ah, şi încă un lucru: această postare este o părere personală, scrisă cu sinceritate şi fără nici un alt scop. Nu am primit pensulele, nu am mai cumpărat nimic până acum de pe acest site şi nici cu cea care se ocupă de el nu am mai vorbit până când am comandat setul. Asta aşa, în caz că se nimereşte vreun hater plictisit pe aici.

Altfel, ieri mi-am făcut un miliard de draci încercînd să cumpăr două pensule cu free shipping-ul Black Friday. Aveam nevoie de pensule şi am vrut şi să-mi fac o impresie clară despre cum stă treaba cu transportul, când cumpăr direct de la ei. Vă voi ține la curent.

Un weekend perfect să aveți!

12 comentarii

 1. sa le folosesti cu placere! :*

  • Multumesc mult! Nu-ti poti imagina cat am visat la ele, cate info am dunat despre, cate si mai cate. Acum le descopar, m-am bucurat sa vad ca nu le cad perii la spalat. Sunt foarte bune si-mi plac de mor.

 2. Wow, ce super sunt, sa le folosesti cu drag si sa faci machiaje frumoase cu ele!
  Sunt si eu curioasa in cat timp ajung ale mele in varianta free shipping. Ma astept sa intarzie deoarece cred ca au fost multe comenzi de BF.

 3. Sunt absolut superbe ….si visez la setul asta de la Sigma de 1 an de zile :)) Sa le folosesti sanatoasa !

 4. Sa le folosesti cu placere! Si sa nu naparleasca deloc.
  Eu ador pensulele lor. De ieri ma mandresc cu un kit Make me Crazy, iar miercuri am primit bufferul F45. Mai am 2 F80, Taylor Kabuki, un F50 cumparat de pe blogul fetei si un travel kit negru.

  • Woooa! Pai ai adunat ceva. Sper sa reactioneze la fel de bine la spalat ca prima data. It dai seama ca la mine e abia inceputul prieteniei cu pensulele Sigma. Deja ma gandesc la urmatoarele, dar mai stau putin, sa-mi revin cu bugetul. Si tu sa le folosesti cu placere!

 5. Arata minunat, sa le folosesti cu drag! :)

 6. Ce frumoase sunt, sa le folosetsi cu placere! :*

  Am si eu cateva pensule SIgma si le ador ♥

  • Yup, imi plac mult, dar daca poti crede, nu ma inteleg cu vreo doua dintre ele deloc. Tapered blending imi e antipatica rau, F50 la fel si nici dupa F30 nu ma omor :( Calitativ, sunt foarte bune. Mi-am comandat acum de la e.l.f setul mineral cu patru pensule, sunt tare curioasa cum sunt. O sa le prezint pe toate, la un moment dat, ca am destule de zis despre ele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.