My current 5 Nivea favorites şi de ce ți le recomand

My current 5 Nivea favorites şi de ce ți le recomand

Nivea este una dintre mărcile mele de suflet, atât la capitolul îngrijire, cât și într-un top general. Alături de Apple, adidas, Solaris, Bershka, Tommy Hilfiger, Polirom, Lidl și alte câteva, Nivea e numele pe care îl poți vedea cel mai des prin preajma mea. Dar despre asta, într-un alt articol. Acum vreau să vorbesc un pic despre cinci dintre produsele Nivea care-mi plac foarte mult, pe care le recumpăr și le folosesc în mod constant. Așadar, iată-le:

NIVEA DEMACHIANT BIFAZIC

Demachiantul bifazic de la Nivea e cel mai eficient dintre cele de acest fel încercate de mine şi nu mai ştiu exact la a câta sticluță sunt. La a multa, oricum. Demachiază complet, fără a fi nevoie să inisist prea mult, şi nu am bătăi de cap nici cu mascara waterproof, indiferent cât de waterproof e.

nivea demachiant bifazic

NIVEA HAIRMILK EXPRESS REGENERATION LEAVE-IN CONDITIONER

Dacă nu greşesc, acesta e produsul Nivea cel mai recent intrat în rutina mea de îngrijire a părului. Pulverizez o dată la câteva zile (pe principiul “Când îmi aduc aminte”) pe toată lungimea părului. Dap, chiar aşa, pe toooată lungimea. E unul dintre puținele produse de acest fel cu care mă încumet să-mi tratez părul pe întreaga sa lungime şi asta deoarece nu îngraşă părul, nu încarcă. Este destinat părului cu fir normal, ce prezintă simptome de uscare sau deteriorare. Are mirosul specific produselor Nivea, aşa că încă un motiv să vă placă mult.

NIVEA IN-SHOWER BODY LOTION

Alături de bifazicul despre care vă povesteam mai sus, loțiunea aceasta de corp, destinată folosirii sub duş, e perfectă dacă eşti în căutarea unui produs care să hidrateze, dar nu ai răbdare să aplici clasicele loțiuni/unturi/uleiuri de corp.  nivea lotiune de corp sub dus

NIVEA OIL IN LOTION VANILLA & ALMOND OIL

În zilele în care am chef să mă răsfăț mai pe îndelete, folosesc această loțiune de corp, care se aplică pe pielea uscată. În această gamă există trei arome – vanilie, trandafiri şi cireşe, însă cea de vanilie e preferata mea. Se absoarbe rapid în piele, hidratează destul de bine, iar parfumul se menține câteva ore bune.nivea lotiune de corp vanilie

NIVEA ULEI DE CORP

Pentru pielea foarte uscată sau cu o nevoie mai mare de hidratare, uleiul de corp de la Nivea e exact ce trebuie. Eu îl aplic seara, pentru că lasă o vagă peliculă grasă la suprafața pielii, însă până dimineața se absoarbe complet şi lasă pielea hidratată.nivea ulei de corp fermitate

Aceasta este lista mea, însă mărturisesc faptul că e într-o constantă îmbogățire. Asta pentru că Nivea scoate des produse noi, iar eu nu mă pot abține să nu-mi doresc să le încerc.

Aș fi foarte curioasă dacă e și brandul vostru preferat și cam care sunt produsele din lista voastră, așa că vă aștept în comentarii.

O zi senină să avem!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.