My Color Elixir, noua vopsea de la Apivita

My Color Elixir, noua vopsea de la Apivita

Într-un loc absolutamente minunat, numit Grădina cu licurici, a avut loc lansarea Apivita My Color Elixir, noua vopsea permanentă cu complexul Color Magnet, care securizează culoarea în structura părului asemeni unui magnet, pentru păr frumos și strălucire zi de zi.

Noua vopsea permanentă My Color Elixir este întocmai unui elixir prețios, ce combină puterea a 3 uleiuri și a acidului hialuronic, pentru a sigila culoarea în structura părului. Oferă strălucire si luminozitate, o culoare vibrantă de lungă durată și o acoperire totală a firelor albe, protejând în același timp părul și scalpul. Deci, pe lângă vopsire, My Color Elixir oferă un tratament profund de hrănire și restructurare a părului.

apivita my color elixir

Noua gamă APIVITA My Color Elixir include 34 de nuanțe noi, conform cu cele mai recente tendințe în modă și frumusețe. Acestea vin într-un kit, au textură cremoasă și aromă plăcută, sunt ușor de folosit și aplicat chiar acasă.

Noua gamă se bazează pe sistemul inovator Color Magnet, un ritual în 2 pași care asigură o acoperire completă, precum și o strălucire de lungă durată.

Primul pas constă în aplicarea cremei de vopsea cu 3 uleiuri prețioase (argan, avocado și măsline), ce asigură o acoperire totală a firelor albe de păr și conferă strălucire în doar 30 de minute. Uleiurile acționează consecutiv pentru a stabiliza culoarea și pentru a repara structura firului de păr.

Al doilea pas consta în aplicarea balsamului post-vopsire îmbogațit cu acid hialuronic și extract de miere care stabilizează culoarea în structura firului de păr și creează un film protector, pentru a maximiza intensitatea culorii și strălucirea acestuia.

Pentru a preveni riscul alergiilor și deteriorarea fibrei capilare, vopseaua my Color Elixir NU conține PPD, amoniac, alcool, resorcinol, silicon, parabeni, ulei mineral si 26 de parfumuri alergenice identificate, substanțe cunoscute care irită scalpul sensibil și dăunează mediului înconjurător.

Gama completă My Color Elixir este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu.

 

2 comentarii

  1. Interesant, pare o gama ok, multumesc pentru recomandare. Voi reveni cu un review.

    • Și eu abia aștept să văd cum e. Momentan, nu mă vopsesc, am doar un pic de ombre pe vârfuri, dar o voi vopsi pe mama. O să fac niște Insta stories când o să mergem să aleagă nuanța, așa că stai prin preajmă :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.