MUA lipstick shade no. 2 – mai vreau, mai vreau

Am dat, din întâmplare, peste nişte fotografii făcute când am primit comanda MUA, cea în care am avut, printre altele, două rujuri, unul nuanța 15 şi unul nuanța 2. Depre cel din urmă vreau să vă spun două vorbe şi o să încerc să revin cu un swatch şi pentru celălalalt.

Consistența e cremoasă, rezistența e fix ca a oricărui ruj care nu e făcut să reziste, când buzele intră în contact cu diverse chestiuni. Culoare e fenomenală, cel puțin din punctul meu de vedere: e intensă, dar poate fi purtată ziua, fără a fi stridentă.

Aşadar, cu o liră sterlină, am primit un ruj bun, corect, care are neajunsul de a necesita reaplicări constante, dar cu care mă simt foarte bine pe buze.

Iată şi pozele, cu rezerva că-s făcute acum o veşnicie, că tenul meu arată sinistru acum (şi la vremea facerii acestor poze era în nişte chinuiri, dar suportabile clar, în comparație cu ce mi se întâmplă acum) şi că, sincer, mi-a pierdut speranța că se va mai repara vreodată (în ordinea numerelor de pe tricou: cu bliț, fără bliț)

Da, o să mai vreau rujuri de la MUA, pentru că sunt bune şi accesibile.

Kisses and hugs!

 

19 comentarii

 1. Superba nuanta :)
  Si eu am un ruj de la MUA…dar din pacate mi s-a rupt :(

 2. La urmatoarea comanda imi iau toata colectia! :))

 3. tie iti arata fata mai bine decat mie =))

  • Pai era prin perioada Retin-A, cred că prinsesem o săptămână mai bună. Altfel, să mă vezi acum, ororare, nu exgerez :( E rau de tot şi antibioticele m-au terminat. Azi sau maine trebuie să încep ultima tură şi mi-e groază, pentru că mă doare înfiorător stomacul şi fără ele.

 4. :)) Si eu am shade 2, chiar o sa postez un HAUL cu ultima comanda. Te pup!

 5. Te rpinde culoarea asta, iar tenul arata bine

 6. chiar imi place, te prinde frumos :)

 7. Ba da, se repara! Negativista mica ce esti!

 8. Hey, cu siguranta ti se va “repara ” tenul, trebuie doar sa fii mai atenta la alimentatie, la produsele folosite etc.
  Si cosurile sau alte probleme pot aparea si din cauza stresului, si sa treaca rapid.
  Nuanta rujului e foarte draguta si ti se potriveste. :*

 9. Te prinde bine rujul, am si eu vreo 2 pe wishlist, plus paleta de naturale. Iti tin pumnii sa-ti rezlvi problemele cu tenul. Ai vazut ca organizeaza Corina (Pasagera) o intalnire la Bucuresti? Poate reusesti sa ajungi, pe mine m-au ajutat mult sfaturile ei.

 10. Si eu,si eu…gata,am notat in wishlist

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.