Motivi şi marea mea dilemă

Fix acum o săptămână, am fost la petrecerea Motivi, brand care împlineşte 20 de ani. Dincolo de faptul că am avut ocazia să mă revăd cu oameni dragi mie, să cunosc persoane noi (de exemplu, pe Dana Rogoz), a fost o seară cât se poate de fashion.

Şi, fireşte, s-a lăsat cu dorințe. Mi-a plăcut teribil ținuta aleasă de Koko. Mi-au plăcut, de asemenea, ținutele Motivi purtate de Dana Rogoz şi de cele două Fabulous Muses.

Trebuie să vă mai spun că, după Milano şi Shanghai, Bucureştiul este oraşul în care Motivi a lansat acest concept de magazin, în care finisajele, culorile, mobilierul, ambianța sunt gândite într-o completă armonie.

Hainele sunt aranjate pe tendințe şi pe culori, aşa că alcătuirea unui outfit e intuitivă. Mă rog, dacă te poți hotărî doar la câteva dintre piesele Motivi.

dana-and-the-muses

Sursa foto

Magazinul Motivi din Băneasa Shopping City are un look nou, pe care îl mai au doar foarte puține magazine.

Stella, cu care mi-a făcut mare plăcere să mă revăd, a fost foarte drăguță şi mi-a făcut o serie de fotografii.

Motivi1

Motivi2

Motivi4

Motivi5

Iar eu? Eu am rămas cu o mare dilemă… Să-mi iau sau nu haina din imaginea de mai jos?

haine-Motivi

Sursa foto şi cover foto

Kisses and hugs! Vă aştept cu impresii despre magazinul Motivi, din Băneasa Shopping City, dacă veți trece sau ați trecut deja pe acolo. Aşa, că tot vine weekendul şi e rost de shopping :)

7 comentarii

  1. Ce intrebare! :))
    Normal ca da! :)
    Stralucesti in galben, cred ca nu am vazut persoane care sa arate mai vii decat cele imbracate in galben! Sau rosu, daca esti ca mine. :)

    • Să ştii că am prea puține piese galbene în garderobă şi nu-mi dau seama de ce. E o culoare care mă flatează, e o culoare în care mă simt tare confortabil. Şi da, şi roşul face asta. Adică, roşul îmi aduce mute complimente.

  2. La mine e love-hate cu haina asta…fa ce spune inima!!! Lalalala..Un weekend frumos, te pup!

  3. yes, haina galbena e superba. mi-a facut placere sa te revad! pupppp

  4. Sigur ca trebuie sa o iei, este minunata si ti se potriveste.Un eveniment frumos cu oameni frumosi si tinute pe masura.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.