Moroccanoil Color Complete, gama pentru colorarea părului

TopLine Romania și Moroccanoil au lansat colecția Moroccanoil Color Complete, cu care brandul intră în zona de colorare a părului. Noua colecție acoperă o arie largă de surse care duc la degradarea, mătuirea și schimbarea nuanței și constă într-un set complet de produse, care pot fi folosite atât la salon, cât și acasă.

Serviciul Moroccanoil Color Complete începe în salon prin folosirea a două produse care conlucrează pentru absorbția și potențarea culorii. Pentru primul pas se folosește Moroccanoil ChromaTech PRIMEcare ajută la maximizarea depozitului de culoare și egalizează porozitatea părului pentru rezultate uniforme, în timp ce calmează scalpul pentru un minim de discomfort în timpul colorării.

Pentru al doilea pas se folosește Moroccanoil ChromaTech POST, produs ce acționează  ca un scut și care ajută la realizarea unei matrice în structura de cheratină, captând culoare.

Pentru a prelungi rezultatele obținute în salon, regimul continuă acasă cu o rutină simplă pentru menținerea și protejarea culorii: Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner 250 ml (Preț: șampon 131 lei, conditioner 136 lei).

moroccanoil color complete

La final, pentru o maximă prevenție a mătuirii culorii, se utilizează Moroccanoil Protect & Prevent Spray (160 ml, 158 lei), ce acționează ca un conditioner leave-in ce protejează și ajută la neutralizarea radicalilor liberi generați de poluare, raze UV etc.

Foarte important de menționat este că noua colecție Moroccanoil Color Complete conține două tehnologii revoluționare: ArganID (prezentă în toate cele cinci produse) și COLORLINK (în produsele de salon ChromaTech POST și în Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner).

ArganID se bazează pe un sistem revoluționar ce livrează ulei de argan micro-încapsulat care țintește la fix părul colorat și deteriorat, iar COLORLINK are ca țintă repararea chimică și mecanică pentru o retenție avansată a culorii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.