Moroccanoil Body Souffle și Moroccanoil Hand Cream

Moroccanoil Body Souffle și Moroccanoil Hand Cream

Din gama lor de păr am produse la care nu aș renunța în veci, cum sunt acesta sau acesta. Și normal că, atunci când Moroccanoil au scos linia de îngrijire a corpului am fost extrem de încântată și de curioasă și am sperat să regăsesc acel parfum atât de plăcut și în respectivele produse pentru corp.

Unul dintre primele produse folosite a fost săpunul, iar la finele anului trecut, cu ocazia Beauty Bloggers Secret Santa, am primit crema de mâini și un body souffle. Cu marele risc de a strica tot suspansul, vă spun din start că mie mi-au creat dependență, atât de mult îmi plac. Și asta nu doar pentru că mirosul e divin, ci și pe motiv de textură a produselor.

moroccanoil handcream bodysouffle

Moroccanoil Body Souffle & Moroccanoil Hand Cream

Are o textură mai ușoară, dar hidratează foarte bine, se absorbe rapid în piele. Iar mirosul, ooooh, mirosul e senzațional. Crema de mâini Moroccanoil mi se pare și mai parfumată, dar asta și pentru că e o idee mai grasă. Cu nici unul dintre cele două produse nu e nevoie să te străduiești să intre în piele, așa că ești gata de plecare la câteva secunde de la aplicare.

Eu nu am cea mai uscată piele; ba chiar pot spune că mă hidratez mai mult preventiv. iarna însă, lucrurile se schimbă și mai mereu mă trezesc cu porțiuni uscate, în special cele care intră în contact direct cu aerul rece.

După ambele produse Moroccanoil, pielea rămâne hidratată și, sincer, sunt produse care se laudă cu hidratare de nu știu ce fel și nu reușesc să facă ce reușesc body souffle-ul și crema de mâini de la Moroccanoil. Ce-mi mai place mult de tot la cele două e că e nevoie de o cantitate mică de produs pentru a obține rezultatele despre care vă ziceam.

Găsiți gamele Moroccanoil, atât cea pentru păr, cât și cea pentru corp, la magazinul Topline (unde eu nu mă pot limita niciodată la a pleca doar cu lucrurile după care m-am dus).

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.