Monica Belucci și ale sale trei recomandări NIVEA CELLular

Monica Belucci și ale sale trei recomandări NIVEA CELLular

Ați văzut, cred, spotul TV, cel cu Monica Belucci Pentru NIVEA CELLular. Și nu știu câte v-oți și întrebat, ca și mine: “Băi, cât de frumoasă se mai face femeia asta?”. Și e fix genul ăla de frumusețe naturală, din naștere, nu din fard. Iar colaborarea ei cu Nivea, brand pentru care a devenit ambasadoarea gamei NIVEA CELLular la nivel global, mi se pare extrem de inspirată și abia aștept să văd ce va urma. 

La 54 de ani, Monica Belucci arată fantastic și întotdeauna m-am întrebat oare ce folosește femeia asta, care-i secretul ei. E foarte adevărat că și genele sunt responsabile de tinerețea asta fără bătrânețe, dar îngrijirea are un rol extrem de important.

Găsirea soluției potrivite în lupta cu ridurile pornește de la înțelegerea faptului că, odată cu timpul, tenul nu mai are puterea să producă ingredientele necesare menținerii tinereții sale.

Astfel, formula inovatoare Hyaluron CELLular, prezentă în toate produsele din gama NIVEA HYALURON CELLular FILLER, acționează în profunzime și activează producția proprie de acid hialuronic și colagen din celulele pieleii. Rezultatele: tenul devine mai ferm, iar ridurile și liniile fine sunt vizibil reduse.

Fiolele cu acid hialuronic concentrat NIVEA Hyaluron CELLular FILLER asigură o reducere vizibilă a ridurilor în doar 14 zile de tratament pe lună (testat și confirmat de 8 din 10 românce*). Tratamentul, ce conține de cinci ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi NIVEA CELLular FILLER, accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea tenului și îl hidratează intens, conferind o  senzație catifelată.

Fiole cu acid hialuronic concentrat NIVEA Hyaluron CELLular FILLER

Fiolele resigilabile NIVEA Hyaluron CELLular FILLER au o formula ușoară și non-uleioasă, fiind ideală aplicarea înaintea cremei de zi sau de noapte. Formula plăcut mirositoare se absoarbe rapid în piele, lăsând tenul catifelat și neted.

Special creată pentru a îmbunătăți nivelul de elasticitate a tenului, crema de zi NIVEA Hyaluron CELLular FILLER +VOLUME FPS 15 conține o formulă anti-rid avansată cu o combinație unică de acid hialuronic și potențiator de colagen, două ingrediente care împreună reușesc să activeze celulele din interior. Astfel, sunt stimulate procesele naturale ale pielii, redând volum tenului și redefinind conturul feței. 

Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular FILLER +VOLUME are o formulă hrănitoare care ajută la refacerea tenului pe timpul nopţii. Aceasta conține o formulă anti-rid avansată pe bază de acid hialuronic și potențiator de colagen care activează celulele din interior şi întărește eficienţa în lupta împotriva ridurilor. Crema are o textură bogată ce se absoarbe rapid în piele, oferind o senzaţie confortabilă și plăcută.

NIVEA Hyaluron Cellular FILLER +VOLUME

Prețul maxim recomandat al produselor este:

  • Fiole NIVEA Hyaluron CELLular FILLER: 53,87 lei
  • Crema de zi Hyaluron CELLular FILLER FPS 15: 59,75 lei
  • Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular FILLER: 59,75 lei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.