Pentru momentele de răsfăț

TRUSSARDI MY NAME. Am făcut prostii mari la “Pentru momentele de răsfăț” (vă povestesc curând, promit) şi am primit, printre altele, o mostră de TRUSSARDI MY NAME. Ca de obicei, i-am dat-o mamei, dar, într-o seară, am zis să o încerc. Puf pe încheietura mâinii stângi şi coup de foudre. Da, dragile mele, a fost dragoste la primul miros.

E un parfum superb, îmi aminteşte de Trussardi Inside, care e pe terminate. De altfel, de când v-am povestit despre colecția mea de parfumuri, lucrurile nu arată bine deloc ( Noroc cu the complimentary Comme une evidence, de la Yves Rocher, că altfel… În fine). Cred că de asta am şi comis-o la Douglas. Simțeam nevoia de un răsfăț şi am hotărât să mi-l ofer. Dacă eu nu, atunci cine?

Dar ca să revin… TRUSSARDI MY NAME e un parfum total, cu note de bază de vanilie, ceea ce explică multe. Costă în jur de 420 lei, la 100 ml, şi ştiu că mi-l doresc teribil. E superb, iar dacă vă plac parfumurile ceva mai dulci, vă recomand măcar să-l încercați.

  • Note de vârf: violete albe, flori de heliotrop
  • Note de mijloc: liliac, mosc
  • Note de bază: vanilie, ambră

Imaginea campaniei este Gaia Trussardi, nepoata fondatorului Nicola Trussardi si Art Creative Director al casei.

Iar eu? Eu îl vreau :D

3 comentarii

  1. Combinatia de vanilie, flori de liliac, mosc si violete cred ca m-ar da pe spate…Dar si pretul ma cam doboara…

    • E criminal parfumul, dacă ai ocazia să-l miroşi prin vreo parfumerie, nu sta pe gânduri. O să-ț placă mult, sunt convinsă. Şi prețul, nah, e prețul obişnuit pentru un parfum. Eu spun că merită, pentru că te şi ține vreme îndelungată. Dar da, e o investiție nu tocmai comodă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.