La 44 ani, mai sexy ca niciodată. Acum, într-o campanie importantă.

Are 44 de ani și e mamă. Cu toate acestea, e una dintre cele mai sexy apariții din show biz-ul autohton. Recent, la TV a început să ruleze o campanie în care ea e protagonista.

Despre ce și, mai ales, despre cine e vorba? Ei bine, DANONE lansează “2014, anul schimbării în bine”, o campanie de comunicare pentru brandul ACTIVIA. Maestra schimbării în bine” e nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. 

Mihaela Radulescu_2 copy

Campania își propune să inspire femeile din România să facă schimbări în bine, să adopte un stil de viață activ și o alimentație sănătoasă și echilibrată, pentru a se bucura de o permanentă stare de bine.

O vom vedea pe Mihaela Rădulescu atât în spotul TV, cât și pe afișajul stradal, pe platforma de interacțiune online, în ad-urile din presa scrisă, toate parte din campanie de comunicare, alături de activări in-store și de acțiuni de relații publice. Aceasta va continua să susțină brandul Activia pe parcursul anului 2014.

Mihaela-Radulescu_1

Dacă ești consumator de Activia sau, pur și simplu, ai hotărât că e momentul să schimbi ceva în bine, în viața ta, atunci ești așteptat să te înscrii în campanie, pe site-ul AnulSchimbarii.activia.ro, iar doar în câteva zile va fi dezvăluit și mecanismul concursului. Cei cu adevărat interesați de o schimbare vor avea parte de o surpriză alături de Mihaela Rădulescu.

Cred că sunt cazul cel mai fericit de persoană publică aleasă pentru a promova un produs… pe care-l promovam deja, de plăcere. Stilul de viață pe care îl alegem poate avea un impact imens atât asupra sănătății fizice, cât și asupra stării noastre de bine și, în general, asupra fericirii noastre. Starea de bine este pentru mine un stil de viață pe care-mi doresc să-l împărtășesc cu cei din jurul meu. Cred cu tărie că micile schimbări pe care le faci: o dietă echilibrată prin introducerea unor alimente sănătoase – fructe, legume, iaurt, mai multă mișcare, preocupările frumoase pot face diferența în starea fizică și de spirit pe care o ai zi de zi. Multumesc Activia pentru starea de bine pe care mi-o dai zilnic. Sper să o transmit și femeilor din România

— Mihaela Rădulescu

Activia-&-Mihaela-Radulescu

7 comentarii

  1. Mie imi place Mihaela Radulescu. Cum naiba sa nu imi placa ?? E si frumoasa, si desteapata. Si probabil o sa ma influenteze sa mananc Activia :D

    • Și mi-e îmi place de mor de ea, îmi place că are grijă de ea și că, în marea de exemple negative, care se usucă de foame și leșină pe la TV, ea are grijă sa se alimenteze. Îmi amintesc că citeam, acum mulți ani, despre cum povestea despre dieta mediteraneană, despre cum sunt bune anumite grăsimi și despre cum nu renunță la carbohidrați.

  2. E foarte tare tipa, o apreciez mult! Insa recunosc ca sunt dezamagita c-a ales sa-si asocieze numele cu un brand atat de…controversat.

    • Cred că ea e una dintre cele mai naturale și normale vedete autohtone. Nu mă miră, cum nu m-a mirat nici când a făcut reclamă la parizer. Mai degrabă tind să văd firească endrosarea unui iaurt, decât a unui salam de pui.

  3. Imi place ca fizic, dar cam atat.Nu vreau sa intru in polemici, pur si simplu ca si fel de a fi si de a gandi…prefer sa ma uit dupa alte modele.Iar produse Activia consum, insa nu cu regularitate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.