Micile mele plăceri. La propriu.

E adevărat că nouă, femeilor, nu ne plac lucrurile mici. Poate doar dacă-s special cut şi au multe carate. Altfel, de la genți la maşini, eu cred că tindem să alegem ce-i mai mare. Haide, haide, lăsați prostiile :))

M-a trăznit că trebuie să scriu despre asta în timp ce ascultam muzică la cea mai mică boxă din cartier. Tot zic că tre’ să-mi mai cumpăr una, alta, printre care şi un sistem de sunet, ceva, dar până atunci, să vă zic de lucrurile mici care fac diferența mare.

Ştiu că are nume de violator, dar Rapoo A3060 e o boxă mică, primită de pe la nu mai țin minte ce eveniment şi e foarte, foarte mişto. Mă rog, dacă nu ai altcumva cum să asculți muzică şi nu vrei să-ți cânte laptopul fix în meclă. Habar n-am să vă zic detalii tehnice. Asta doar dacă nu considerați că faptul că e alb cu portocaliu ca fiind un detaliu tehnic. Şi că se potriveşte unui interior simplu, minimalist sau unui spațiu de birou de orice fel. Şi că se aude relativ bine prin ea.

boxa rapoo a3060 pareri
Micul “violator” muzical

Altă cheste mică de tot sunt cerceii din aur alb şi galben. Sunt un dar de ziua mea şi, chiar dacă nu pun preț pe bijuterii, pe ăştia îi iubesc ca pe ochii din cap. Şi îi port când am nevoie de noroc, de mult noroc.

cercei aur
Dacă mă uit mai bine, parcă seamănă cu Bvulgari, nu?

După două carduri pierdute (şi regăsite, dar ce mai contează), mi-am cumpărat o brățară de acces World Class, sperând să nu-mi pierd mâna. Nu doar că am reuşit, dar recunosc că, dacă o văd la mână, mă şi mustră conştiința dacă n-am mai mers la sală şi trag adidaşii în copite şi îmi mişc fundul gras la ceva clasă de la ei.

bratara acces worldclass
Garanția că nu-mi pierd mâna

Chloe e unul dintre parfumurile preferate ale mamei mele şi, ori de câte ori îmi permit, încerc să îi fac o mică bucurie şi să i-l dăruiesc. Penultima dată, cred, a venit într-un set ce conținea şi o loțiune de corp, pe care mama mi-a dat-o mie. Mă dau rar cu ea, tocmai pentru că mirosul e unul atât de special şi îmi e foarte dragă.

chloe parfum
Momentele în care îți pare rău că internetul nu miroase

Utima, dar nu cea din urmă, e o chestie căreia nu ştiu dacă i se potriveşte atributul de “mică”. Adică, da, e mică în sensul în care intră şi în telefon, cam aşa ceva :) E vorba despre accesul la Apple Music. Posesoare de iPhone şi de MacBook, inoculată până în măduva oaselor de microbul Apple, Music e life changing, ca să rezum; nu de alta, dar aş putea scrie romane despre cât de simplă şi de mişto e aplicația asta.

apple music

Gata. Asta e lista mea cu chestii mici, mici de tot, dar fie cool, fie utile, fie foarte dragi mie. Voi aveți din astea? Vă aştept în comentarii.

O zi cu bucurii mari de tot să aveți!

Foto deschidere by Razvan Narcis Ticu on Unsplash

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.