Micile mele plăceri. La propriu.

E adevărat că nouă, femeilor, nu ne plac lucrurile mici. Poate doar dacă-s special cut şi au multe carate. Altfel, de la genţi la maşini, eu cred că tindem să alegem ce-i mai mare. Haide, haide, lăsaţi prostiile :))

M-a trăznit că trebuie să scriu despre asta în timp ce ascultam muzică la cea mai mică boxă din cartier. Tot zic că tre’ să-mi mai cumpăr una, alta, printre care şi un sistem de sunet, ceva, dar până atunci, să vă zic de lucrurile mici care fac diferenţa mare.

Ştiu că are nume de violator, dar Rapoo A3060 e o boxă mică, primită de pe la nu mai ţin minte ce eveniment şi e foarte, foarte mişto. Mă rog, dacă nu ai altcumva cum să asculţi muzică şi nu vrei să-ţi cânte laptopul fix în meclă. Habar n-am să vă zic detalii tehnice. Asta doar dacă nu consideraţi că faptul că e alb cu portocaliu ca fiind un detaliu tehnic. Şi că se potriveşte unui interior simplu, minimalist sau unui spaţiu de birou de orice fel. Şi că se aude relativ bine prin ea.

boxa rapoo a3060 pareri

Micul “violator” muzical

Altă cheste mică de tot sunt cerceii din aur alb şi galben. Sunt un dar de ziua mea şi, chiar dacă nu pun preţ pe bijuterii, pe ăştia îi iubesc ca pe ochii din cap. Şi îi port când am nevoie de noroc, de mult noroc.

cercei aur

Dacă mă uit mai bine, parcă seamănă cu Bvulgari, nu?

După două carduri pierdute (şi regăsite, dar ce mai contează), mi-am cumpărat o brăţară de acces World Class, sperând să nu-mi pierd mâna. Nu doar că am reuşit, dar recunosc că, dacă o văd la mână, mă şi mustră conştiinţa dacă n-am mai mers la sală şi trag adidaşii în copite şi îmi mişc fundul gras la ceva clasă de la ei.

bratara acces worldclass

Garanţia că nu-mi pierd mâna

Chloe e unul dintre parfumurile preferate ale mamei mele şi, ori de câte ori îmi permit, încerc să îi fac o mică bucurie şi să i-l dăruiesc. Penultima dată, cred, a venit într-un set ce conţinea şi o loţiune de corp, pe care mama mi-a dat-o mie. Mă dau rar cu ea, tocmai pentru că mirosul e unul atât de special şi îmi e foarte dragă.

chloe parfum

Momentele în care îţi pare rău că internetul nu miroase

Utima, dar nu cea din urmă, e o chestie căreia nu ştiu dacă i se potriveşte atributul de “mică”. Adică, da, e mică în sensul în care intră şi în telefon, cam aşa ceva 🙂 E vorba despre accesul la Apple Music. Posesoare de iPhone şi de MacBook, inoculată până în măduva oaselor de microbul Apple, Music e life changing, ca să rezum; nu de alta, dar aş putea scrie romane despre cât de simplă şi de mişto e aplicaţia asta.

apple music

Gata. Asta e lista mea cu chestii mici, mici de tot, dar fie cool, fie utile, fie foarte dragi mie. Voi aveţi din astea? Vă aştept în comentarii.

O zi cu bucurii mari de tot să aveţi!

Foto deschidere by Razvan Narcis Ticu on Unsplash

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu