Mici momente de bucurie. Ediția de marți.

Habar nu am dacă ați văzut reclamele Telekom, cele cu ursul panda, pe care îl cheamă Pandalie. Habar nu aveam că pentru fiecare zi există câte o reclamă; cert e că sunt foarte simpatice. Jur că mai voiam să zic ceva, când am început fraza, dar sunt atât de obosită, încât nu-mi mai amintesc ce (m-am și întrerupt, e drept, preț de un minut). Oricum, firul roșu e bucuria și, în special, cea simplă, izvorâtă din lucruri simple.

Știți că, deși puternic îndreptat spre zonele de frumusețe, modă și lifestyle, nu-mi “feresc” blogul de texte personale, pe care simt să le scriu, fără artificii, fără ocolișuri, cu stări de tot felul, fără să-mi ascund slăbiciuni sau să mă feresc să admit că, uneori, lucrurile nu merg grozav. Mi se pare firesc, așa simt că vreau să scriu, mesajele voastre îmi umplu e-mailul cu gânduri bune și, la urma urmelor, asta sunt :)

Iar micile momente de bucurie sunt marea bucurie a vieții. Oricât de banal ar părea, să mănânci prânzul pe o bancă, în aer liber, sub un copac-umbrelă, pus acolo special pentru tine, pentru că afară plouă, poate fi magie. Magie într-o caserolă cu capac verde, în care o salată de morcovi și țelină, alături de un strop de hummus și multă dragoste îți aștern zâmbetul pe chip și seninul în suflet.

tree

Să-ți lipești mâna, în anticariatul atât de drag, de o carte nouă, să o achiți și să o faci a ta, să te așterni într-o cafenea prin geamurile căreia doar vezi forfota de afară, fără să o experimentezi, să-ți scoți creionul, vocabularul, să te afunzi în canapeaua din piele și să citești. E bucurie pură, e tihnă.

gramatica-castellana

Și apoi, să auzi asta. Magie, pentru că încerc să nu uit să cred în ea.

Fiți iubiți! Să aveți numai momente de bucurie.

Ah, da, am mai găsit un minion în Kinder :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.