Și s-a deschis Mega Mall

Din păcate, pentru că am ajuns cu 45 minute întârziere, din motive obiective, mi-a fost rușine și nu am mai mers la conferința de presă. Sorry, guys & girls de la DBO :(

Am ajuns însă la evenimentul MAC Cosmetics, despre care vă voi povesti într-o postare separată. Până atunci însă, vreau să punctez câteva lucruri despre cel mai mare mall din Bucureşti.

Mega Mall Pantelimon

În primul rând, nu are Mega Mall nici o vină că se lucrează la reabilitarea drumurilor de prin împrejurimi. La 17.00, traficul era infernal, căldura mare, oamenii nervoși. Și mulți. Și toți se duceau spre Mega Mall… pe jos, pentru că autobuzele mai mult stăteau decât mergeau.

Da, au deschis în timp ce încă se mai lucra, dar acum stau și mă întreb: era mai bine să amâne (a doua oară) deschiderea sau să pună niște pavele pe afară, în timp ce oamenii fac cumpărături? Da, e drept, nimănui nu-i place să treacă prin praf ca să ajungă în mall, dar hai să fim serioși, nu puneau acoperișul, ci doar se făceau niște finisaje.

Vai, dar ce aglomerat e! Serios, păpușă? Păi, la Antipa e mult mai liber, dă o fugă până acolo. Serios, voi îi înțelegeți pe cei care vin la mall, în zua deschiderii, și se așteaptă să bată vântul? Nenică, vrei să respiri, te duci la muzeu, la bibliotecă sau mai aștepți puțintel, până își intră și mall-ul în traficul mai normal.

Multe magazine încă neinaugurate. În primul rând, nu erau așa de multe. În al doilea rând, ăia sunt chiriași. Și deschid când vrea mușchiul lor. Curând, probabil, dar or fi avut și oamenii probleme, or vrea să deschidă în ziua norocoasă, cine știe. Stop being so judgemental.

Pentru mine, e foarte bine, că fac fix 15 minute la pas și ce n-am în Mega Mall. Ce găsiți în mall-ul din Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5? Cred că orice și ceva în plus. Serios, e imens. Are peste 200 de magazine și spații comerciale ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, alături de cel mai nou concept de hypermarket Carrefour, un cinematograf Cinema City cu 14 săli, dintre care prima sală din România echipată cu tehnologie 4Dx, o sală de sport World Class cu piscină semi-olimpică şi peste 10.000 mp de food court.

Printre magazinele de fashion, încălțăminte şi accesorii se numără H&M, Zara, Koton, Mango, Marks&Spencer, Peek&Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Reserved, Reserved Man, Mohito, Sinsay, Bershka, Stradivarius, Orsay, Il Passo, Lee Cooper, Tom Tailor, D’S Damat, NEXT, Tommy Hilfiger, All Shoes, Steilmann, Musette, Otter, Bata, Stefanel, ECCO, Takko, CCC, Benvenuti şi Aldo. Dacă ești iubitoare de bijuterii şi accesorii, găsești aici Splend’or, Kultho, Bijuteria Teilor, Cellini, Pandora, Swarovski, Folli Follie, Sabrini.

Eu presimt că că o să mă îndrept des spre Sephora, Douglas, MAC, Kendra, PUPA, Yves Rocher, Sabon, Kallos, Pro Beauty Shop, Profihairshop, Cosmetic Shop şi saloanele Gett’s şi Geta Voinea.

De asemenea, oferta de îmbrăcăminte şi articole sportive este foarte bine reprezentată prin magazine ca Intersport, Adidas, Nike, Hervis, Sport Vision, Various Brands, Buzz. Produse pentru copii vor oferi magazinele Lego, Dinoland, Noriel, Maxi Toys dar şi magazinele ancore ce se adresează întregii familii.

Şi segmentul Home & Deco este acoperit cu generozitate de magazinele English Home, Nobila Casa, Top Shop, Kitchen Shop şi Lem’s.

Ultimele inovații în materie de gadgeturi, telefonie şi produse electronice şi electrocasnice sunt disponibile în magazinele Flanco, Media Galaxy, Samsung, Germanos, Telekom, Orange şi Vodafone.

Locul merită cel puțin o vizită de împrietenire, eu sunt sigură că o să fie pe placul vostru. Cu singurul amendament că, în my humble opinion, ar fi mai sănătos să mai așteptați câteva zile.

Kisses and hugs! Și spor la shopping!

2 comentarii

  1. Abia astept sa ii trec si eu pragul si sa vad de ce e asa mare tam-tam in BUcuresti cu noua deschidere. Sigur o sa gasesc ceva interesant. Multumim pentru tips-uri! Spor.

  2. Ce-mi plac astia care se plang ca e aglomerat intr-un loc in care si ei fac parte din aglomeratia respectiva :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.