Mega lansare şi alte noutăți hot!

Pentru The Body Shop, toamna se numără noutățile. Şi sunt care mai de care mai savuroase. Dar să le luăm pe rând.

The Body Shop lansează un nou concept-store în Mall Promenada

În 17 octombrie 2013, The Body Shop România reinventează conceptul de “frumusețe cu suflet” prin lansarea unui nou concept-store, într-o locație la fel de nouă pentru Bucureşti, Mall Promenada. 
Noul butic The Body Shop, supranumit Pulse Shop, promite clienților săi o experiență unică.

Pulse a fost gândit ca fiind locul perfect unde sloganul “Frumusețe cu suflet – Beauty with heart” să prindă viață.

TBS-Pulse-Store

Magazinul Pulse este singurul din România care va dispune de mese de informare în interior, unde oamenii au şansa concretă de a se informa şi de a interacționa cu staff-ul The Body Shop pentru a afla informații corecte şi pertinente despre produsele pe care intenționează să le folosească.

Cât despre cum va arăta noul concept-store The Body Shop, şi aici avem parte de o mulțime de surprize. Interiorul va fi mult mai bine structurat, cu un design cald, prietenos, cu multe materiale şi culori naturale, odihnitoare şi relaxante pentru privitor.

TBS-Pulse-Store-1

Printre atracțiile magazinului se numără cu siguranță căruciorul vintage de lemn, în stilul tradițional al piețelor volante franțuzeşti, umplut ochi cu produsele must-have ale sezonului. 

De asemenea, doamnele şi domnişoarele cochete vor fi, fără îndoială, entuziasmate de aşa-numitele “Beauty Bars” pentru Skincare şi Make-up, locuri amenajate special, unde clienții pot lua loc pentru a beneficia de testarea produselor imediat, în fața oglinzilor, pentru a răsfoi cataloagele de beauty şi produse, pentru a fi machiate gratuit cu produsele brandului, cât şi pentru a primi consultanță de frumusețe din partea specialiştilor The Body Shop.

Camomile, gama obligatorie în baia ta, pentru o demachiere perfectă

The Body Shop a lansat o nouă gamă pentru demachiere, Camomile, cu produse extrem de eficiente, dar foarte delicate cu tenul, ce se bucură de puterea calmantă şi pură a muşețelului. Aceasta conține:

 • Gentle Eye Make-Up Remover [32 lei] – Calmant şi non-uleios, demachiantul delicat pentru ochi îndepărtează machiajul genelor şi pleoapelor dintr-o mişcare. Fiecare sticlă conține ulei de muşețel din peste 100 de flori. Produsul este disponibil şi în variantă mini, de 60 ml [12 lei]
 • Camomile Sumptuous Cleansing Butter [69 lei] – Untul demachiant “somptuos” pur şi simplu topeşte impuritățile dintr-o mişcare, transformându-se în balsam la contactul cu tenul.
 • Camomile Silky Cleansing Oil [73 lei] – Acest ulei, un produs unic în România, potrivit producătorului, are o textură satinată care te salvează atunci când eşti pe fugă, îndeplinind mai mulți paşi din ritualul tău pentru ten. Cu un singur gest, ai demachiere, hidratare şi prospețime, fără a lăsa pielea grasă.
 • Waterproof Eye Make-Up Remover [55 lei] – Noul demachiant pentru ochi şi buze îndepărtează chiar şi cel mai încăpățânat machiaj waterproof. Formula dual-phase creşte eficiența produsului şi protejează aceste zone sensibile ale tenului.
 • Muslin Cloth [21 lei] – Accesoriul este fabricat din bumbac organic 100% pentru o curățare eficientă a tenului. Pânza exfoliază tenul uşor, pentru o experiență de SPA, mai ales dacă este încălzită şi lăsată pe ten pentru o baie de aburi.

camomile

The Body Shop readuce pe rafturi şi o ediție limitată

Este vorba despre gama Vineyard Peach, pe care The Body Shop a readus-o în magazine în ediție limitată.

Gama Vineyard are la bază uleiul din sâmbure de piersică, ce promite să-ți răsfețe pielea cu atingeri catifelate şi să o lase suplă, netedă şi strălucitoare.

Ediția specială a gamei Vineyard Peach conține nouă ingrediente diferite organice, prețioase, obținute din toate colțurile lumii. Din gamă fac parte:

 • Gel de duş [32 lei]
 • Body lotion [49 lei]
 • Body scrub [66 lei]
 • Body butter [66 lei]

tbs-vineyard

Dacă te numeri printre doritorii de îngrjire cu aromă de piersici italieneşti şi vrei să mai ții puțin pe loc vara, măcar pe raftul tău de cosmetice, fuga în primul magazin The Body Shop.

Dacă nu ştii care-i cel mai apropiat, aici ai o listă cu magazinele The Body Shop din România.

Spor la shopping!

2 comentarii

 1. Foarte frumoasa aceasta prezentare, arata bine, ce sa zic…Din pacate, la Brasov, nu sunt.As fi curioasa sa incerc demachiantul delicat pentru ochi.

 2. Eu sunt interesata se un gel de dus. Imi place cel cu piersici.O sa ma mai gandesc. Minunate tote prdusele si gamele si mai ales cele noi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.