Cele mai hot nuduri ale momentului

Cele mai hot nuduri ale momentului vin de la Maybelline New York, care a lansat patru nuanțe de ruj Color Sensational și trei nuanțe de lac de unghii Colorama.

Maybelline NY vine în ajutorul nostru și ne propune conceptul de DIY, un trend care a câștigat tot mai mult teren în ultimii ani și în machiaj.

Produsele cosmetice pot fi folosite așa cum vrem, atâta timp cât frumosul și creativitatea sunt cele ce ne ghidează.

Colorama 227
Colorama 227
Colorama 228
Colorama 228
Colorama 228
Colorama 228
maybelline-color-sensational-new-nudes
Sultry Sand (710), Tantalizing Taupe (725), Honey Beige (728), Coffee Craze (740) sunt cele patru noi nuanțe nude de ruj Color Sensational

La evenimentul la care Maybelline New York a prezentat noutățile, am mai avut parte de o surpriză tare frumoasă. Am aflat că noul makeup artist Maybelline NY este nimeni alta decât Diana Ionescu. Un artist creativ, original, iar ca make-up artist Maybelline NY, Diana va avea ocazia să își exprime inventivitatea și viziunea artistică în noi editoriale și testimoniale.

€œSunt încântat că vom lucra cu Diana ca makeup artist pentru Maybelline NY. Plină de energie și pasiune, ea ne va ajuta să dăm curs seriei proiectelor “Do it yourself by Maybelline NY”. Am
convingerea că experiența și instinctul Dianei ne vor aduce mai aproape de consumatorii noștri.

Mathieu Legoupil, Director General al Diviziei Produselor de Retail din L’Oreal România

Diana-Ionescu

 

Prin propunerile mele vreau să inspir cât mai multe femei să descopere adevărata putere a machiajului folosit zilnic. Consider machiajul un boost fizic și psihic de care noi, femeile, nu profităm îndeajuns. Cu produsele și trucurile potrivite, cred că oricare dintre noi își poate evidenția trăsăturile și personalitatea. E nevoie doar de inspirație și de câteva sfaturi practice pe care eu le pot oferi.

Diana Ionescu, makeup artist Maybelline NY

Adepta curentului do it yourself, Diana a început că autodidact în domeniile machiajului și fotografiei.

Creativitatea a șlefuit-o la Facultatea de Arhitectură, pasiunea pentru culoare și textură le-a exersat în cadrul Școlii de makeup din Londra a€“ Illamasqua School, iar ambiția pentru a obține unghiul perfect al fiecărei viziuni le-a dobândit în cursul de fotografie.

Ce spuneți de noutățile Maybelline NY? Și mai bine, ce-ați spune de un giveaway cu două dintre bunătățile nude nou lansate? 

Dăm mâine dimineață drumul unui mic concurs?

 

3 comentarii

  1. Vai, ce fain e lacul cu glitter. Sigur am să-l caut să-l cumpăr. Eu am un nude Colorama dintr-o gamă mai veche, foarte plăcut și rezistent pe unghie!

  2. Eu sunt fana infocata a rujurilor nude! Cu ojele nu prea ma impac (la cele nude ma refer), dar rujurile sunt preferatele mele. Astea de la Maybelline arata tare bine:).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.