Gel cu conținut de 2% de acid hialuronic de la Centrofarm şi Plafar

CENTROFARM și PLAFAR lansează pe piața din România Maxi Life Gel cu acid hialuronic, un produs revoluționar, pentru îngrijirea și prevenirea îmbătrânirii pielii, disponibil din luna octombrie în toate farmaciile Centrofarm și magazinele Plafar Retail. Sub formă de gel, produsul are un conținut de 2% acid hialuronic – cea mai mare concentrație la produsele de acest tip.

Pe lângă acidul hialuronic gel 2% forte, în Centrofarm și Plafar este disponibilă și varianta acid hialuronic comprimate 150mg. Ambele articole sunt comercializate sub brandul MaxiLife și sunt produse în România de producătorul de medicamente și suplimente alimentare Sintofarm SA.

a-Centrofarm-Acid-hialuronic-gel-2-forte

Acidul hialuronic se găsește în cantități mari în organism și îndeplinește mai multe funcții benefice, printre care și acela de “rezervor” pentru celulele pielii, ajutând la hidratare. Pe măsură ce pielea îmbătrânește însă, scade și capacitatea organismului de a produce acid hialuronic, favorizând astfel apariția artritei, afecțiuni ale retinei ochiului, contracții musculare, hernii și îmbătrânirea prematură a pielii.

Considerat de specialiști ca fiind “cheia de la fântâna tinereții”, acidul hialuronic este tratamentul ideal de hidratare. Cu un conținut de 2% de acid hialuronic – cea mai mare concentrație la produsele de acest tip, acidul hialuronic gel 2% forte este alegerea perfectă pentru hidratarea intensivă a pielii, rectificând ridurile şi conferind o structură fermă pielii. În plus, acidul hialuronic menține elasticitatea şi suplețea cartilajelor, acționând ca un lubrifiant la nivelul articulațiilor de la genunchi şi şolduri. 

Pe lângă acidul hialuronic gel 2% forte, în farmaciile Centrofarm și în magazinele Plafar Retail se găsește și varianta de acid hialuronic comprimate 150mg, care te ajută să îți păstrezi pielea tonifiată şi elastică, acționând din interior spre exterior, şi să previi artrita şi osteoartrita. Persoanele care deja suferă de aceste afecțiuni vor simți imediat o ameliorare, prin intermediul acestui tratament. Suplimentarea dozei de acid hialuronic va ajuta la reducerea inflamațiilor, stimularea creşterii țesăturilor conectante şi a cartilajelor de la încheieturi.

Centrofarm-Acid-hialuronic-comprimate-150mg-

Un flacon de acid hialuronic gel 2% forte poate fi achiziționat din farmaciile Centrofarm sau din magazinele Plafar Retail la prețul de 84 lei, iar o cutie de acid hialuronic comprimate 150mg poate fi achiziționată din farmaciile Centrofarm sau din magazinele Plafar Retail la prețul de 89 lei. Pentru o acțiune eficientă, se recomandă ca cele două forme să fie consumate împreună.

4 comentarii

  1. Yay, varianta proprie de Hydraluron, acum trebuie sa le studiez mai in detaliu. :D

  2. Interesante aceste produse revolutionare…Sa iti spun drept, m-ar tenta si nu mi se par exagerat de scumpe, ma asteptam la mai mult.

  3. Buna ziua!
    Spuneti-mi si mie, va rog frumos, ce produse cunoasteti pentru infiltratii la genunchi cu acid hialuronic (gel) si…cam ce preturi??? Mi s-a recomandat sa fac cate o infiltratie la fiecare genunchi si…pretul??? in jur de 1000 ron fiola daca procur de la ei sau…pe piata libera 1200 – 1400…mi se pare enorm!!!!!!!

  4. Bună seara. În ce magazin sau farmacie găsesc produsul MAXI LIFE GEL 2% CU ACID HIALURONIC FORTE?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.